Δημήτρης Αντωνάκας, Αιολικός, Αιγέας Πλωμαρίου O πρόεδρος του Αιολικού, Δημήτρης Αντωνάκας, συνεχάρη τον Αιγέα Πλωμαρίου-Credits aiolikos.gr

Superleague 2

Αιολικός: Συνεχάρη τον Αιγέα Πλωμαρίου για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική

18.06.24 | 19:39

Δυο εκπροσώπους σε εθνικές κατηγορίες απέκτησε η Λέσβος, αφού στη Γ΄ Εθνική μετά την άνοδό του θα παίξει πρώτη φορά ο Αιγέας Πλωμαρίου, όπως και ο Αιολικός, που υποβιβάστηκε από τη Super League 2. Πέρυσι είχαν δυο κατηγορίες διαφορά, αλλά τη νέα σεζόν θα παίξουν στην ίδια.

Η ομάδα της Μυτιλήνης και προσωπικά ο πρόεδρος Δημήτρης Αντωνάκας συνεχάρη τον σύλλογο του Πλωμαρίου για την ιστορική της επιτυχία. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός και προσωπικά ο Πρόεδρος Δημήτριος Αντωνάκας συγχαίρουν τον πρωταθλητή ΕΠΣ Λέσβου Αιγέα Πλωμαρίου για το μεγάλο επίτευγμα της ανόδου στη Γ’ Εθνική μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ και του εύχονται κάθε επιτυχία στο πρωτάθλημα της σεζόν 2024-25!

Η εκπροσώπηση πλέον της Λέσβου, αλλά και του Βορείου Αιγαίου, από δύο ποδοσφαιρικές ομάδες στις εθνικές κατηγορίες αποτελεί ένα πολύτιμο κεκτημένο, που οφείλουμε να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε προς όφελος συνολικά του ποδοσφαίρου του νησιού μας.

Μπράβο Αιγέα!

Για τον ΑΕΠΣ Αιολικός

Ο Πρόεδρος
Δ. Αντωνάκας».