Ο Φαμπιάνο απομακρύνει τη μπάλα Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Mind game με Φαμπιάνο

23.06.24 | 09:23

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Το πέρασμα των ημερών φέρνει ολοένα και πιο κοντά την πρώτη συγκέντρωση του Άρη για τη νέα χρονιά και δεν αποκλείεται και την παραμονή του Φαμπιάνο Λέισμαν.

Με το τέλος της χρονιάς πριν από έναν μήνα ήταν φανερό ότι παρά τη διοίκηση της ΠΑΕ και του Άκη Μάντζιου ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός να παραμείνει στο ρόστερ για τα επόμενα 2+1 χρόνια υπήρχε διαφορά στο οικονομικό.

Έναν μήνα μετά τι έχει αλλάξει;

Έχει υπάρξει νέα κίνηση από πλευράς Άρη στο διάστημα αυτό και συνάμα ο Φαμπιάνο συνεχίζει να παραμένει ελεύθερος.

Είτε γιατί έχει απορρίψει κάποια πρόταση που είχε στα χέρια του είτε γιατί δεν έχει βρει αυτό που θα ήθελε από οικονομικής πλευράς από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ή του Κατάρ.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός παραμένει στην αγορά, μετά και το όχι του σε ομάδα της Κύπρου, και συνάμα ο Άρης δεν έχει προχωρήσει – μέχρι σήμερα – στην απόκτηση κάποιου άλλου κεντρικού αμυντικού για να καλύψει το κενό του.

Και γιατί έχει για να ξεκινήσει την προετοιμασία του, αλλά και γιατί δείχνει με το τρόπο αυτό το θέλω της παραμονής του.

Θα περιμένει έως το τέλος του μήνα

Πιο συγκεκριμένα στο ρόστερ του Άρη υπάρχουν τρεις κεντρικοί αμυντικοί και μάλιστα όχι μόνο με εμπειρία της ελληνικής πραγματικότητας αλλά και της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι Γιάκουμπ Μποράμπετς, Φραν Βέλεθ και Λίντσεϊ Ρόουζ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης όπως έκανε ξεκάθαρο στον Φαμπιάνο δια του Θόδωρου Καρυπίδη στη τελευταία μεταξύ τους επικοινωνία και συνάμα τελική βελτιωμένη πρόταση πρόκειται να τον περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα.

Για ακόμη έξι ημέρες και στη συνέχεια αναμένεται να κινηθεί για τις υπόλοιπες επιλογές της.

Με τη στάση της δε απέναντι στον Φαμπιάνο είναι φανερό πως δεν θέλει να υποκύψει στα οικονομικά του θέλω.

Και καλά κάνει για να διατηρήσει τις ισορροπίες και με τον βασικό του παρτενέρ στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον διεθνή Τσέχο Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ένα τη στιγμή αυτή.

Πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι μυαλού μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και του Φαμπιάνο η απάντηση θα δοθεί μέσα στις επόμενες οχτώ ημέρες.

Από το αν τελικώς θα επέλθει συμφωνία μέχρι τότε και θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά υπό τις οδηγίες του Μάντζιου ή όχι.