Φωτογραφία: Credits x - Carlos Benavidez @carlangas808

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Ο Μπεναβίντες δείχνει τις… διαθέσεις του Μάντζιου

16.06.24 | 16:03

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Η συμπλήρωση τριών εβδομάδων από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη και η εικόνα του ρόστερ δίνει από μόνη της απαντήσεις όσον αφορά τις θέσεις ενίσχυσης για τη νέα χρονιά.

Δύο εβδομάδες πριν από την πρώτη συγκέντρωση για την έναρξη της προετοιμασίας και αφού θα έχουν προηγηθεί οι απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ανακοινώσει την παραμονή του Χούλιαν Κουέστα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αυτό σημαίνει πως τα υπόλοιπα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά.

Πολλά ή λίγα θα φανεί στην πράξη και εκ του αποτελέσματος από το πως θα διαμορφωθεί το νέο ρόστερ.

Αυτό που θα κληθεί να πετύχει τον βασικό στόχο που θα οριοθετηθεί.

Της εξασφάλισης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου και της διεκδίκησης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέχρι τέλους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο βασικός στόχος του Μάντζιου

Μία από τις βασικές θέσεις που ο Άκης Μάντζιος επιθυμεί την ενίσχυση του ρόστερ του είναι το 6άρι.

Ο ποδοσφαιριστής δηλαδή εκείνος που θα κάνει το απόλυτο κουμάντο στον χώρο της μεσαίας γραμμής και θα συνδέει άρτια την άμυνα με την επίθεση.

Του ποδοσφαιριστή εκείνου που θα πληροί τις προϋποθέσεις που θέλει ο Έλληνας τεχνικός για το τρόπο παιχνιδιού του.

Και μόνο που δημοσιεύματα στην Ουρουγουάη έκαναν λόγο για πρόταση του Άρη στον Κάρλος Μπεναβίντες της Αλαβές, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, φανερώνει την πρόθεση που υπάρχει.

Της έλευσης ενός ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Ζαν Ζουλ.

Κι αν το ενδιαφέρον για τον Μπεναβίντες δεν επιβεβαιώνεται, είναι ξεκάθαρο πως στον Άρη τσεκάρουν την ισπανική αγορά για μία ακόμη χρονιά για την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Μία θέση που η ανάγκη της ενίσχυσης αυτής έχει να κάνει το γεγονός ότι οι Τζούρασεκ, Βερστράτε και Πάρντο δεν έδωσαν τις απαιτούμενες λύσεις και κάποιοι εξ αυτών είναι πολύ πιθανόν ακόμη και να αποτελέσουνε παρελθόν από το ρόστερ.