Αστέρας Τρίπολης γυναικείο Credits: asterastripolis.gr

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Αστέρας Τρίπολης: Νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας ο Ταγταλίδης (pic)

08.07.24 | 14:15

Ο Μάκης Ταγταλίδης είναι ο νέος προπονητής του γυναικείου τμήματος του Αστέρα Τρίπολης και θα καθοδηγήσει την ομάδα στη δεύτερή της σεζόν στην Α’ Εθνική.

Ο 45χρονος προπονητής βρισκόταν στο παρελθόν στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας και τώρα επιστρέφει στην Αρκαδία για να αναλάβει ρόλο στο γυναικείο τμήμα, που αναπτύσσεται ταχύτατα.

Οι πρώτες του δηλώσεις

«Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μου που βρίσκομαι και πάλι στην τεράστια οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης.

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει και εξελίσσεται, έχοντας πλέον και νέα ποδοσφαιρικά τμήματα.

Η γυναικεία ομάδα αποτελεί για εμένα μία πολύ μεγάλη πρόκληση, θα έλεγα μια ιστορική στιγμή.

Γι’  αυτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους ανθρώπους της διοίκησης και να δεσμευτώ ότι θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να τους δικαιώσω.

Η χρονιά θα είναι δύσκολη, γεμάτη απαιτήσεις, αλλά αφενός με μεγάλες φιλοδοξίες και με πολύ μεγάλη διάθεση για διάκριση.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν αποτελεί για εμένα απλώς και μόνο ένα επαγγελματικό βήμα στην καριέρα μου, αλλά και μία συναισθηματική επιλογή»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Ο κ. Μάκης Ταγταλίδης θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Τρίπολης.

Ο κ. Ταγταλίδης ανήκε στο παρελθόν στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας του Αστέρα και επιστρέφει στον σύλλογο, αναλαμβάνοντας πλέον ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου του γυναικείου τμήματος.

Ο κ. Ταγταλίδης είναι γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1979 στην Θεσσαλονίκη και είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ενώ έχει Διδακτορικό στη Φυσική Αγωγή από το Universidad de Valladolid.

Έχει εργαστεί ως προπονητής στα Τμήματα Υποδομής των ισπανικών ομάδων, Recreativo Huelva, Atletic Onubense, Club Internacional Amistad και ως γυμναστής στις ομάδες Castilla Dueñas και CF Monzon.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΑΣΤΕΡΑ. Καλωσορίζουμε τον κ. Ταγταλίδη και πάλι στην οικογένεια του Αστέρα και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».