Φωτογραφία: Intime

Εθνική Ομάδα

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση των διεθνών ενόψει του φιλικού με τη Γερμανία (pics)

05.06.24 | 20:18

Την πρώτη τους προπόνηση στο Ντίσελντορφ πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του φιλικού της Παρασκευής (07/06) με τη Γερμανία.

To αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στην Γερμανία, όπου θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας με τα «πάντσερ»

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα παραμείνει στο Ντίσελντορφ μέχρι την Δευτέρα 10 Ιουνίου, οπότε θα μεταβεί στο Σάλτσμπουργκ για το φιλικό με την Μάλτα στις 11 Ιουνίου και ώρα 19:00 Ελλάδας στο Γκρόντιγκ.

Όλοι οι διεθνείς έβγαλαν χωρίς πρόβλημα ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο ζήτημα, ενώ το κλίμα ήταν εξαιρετικό.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο, επιδόθηκαν σε ποδοτένις και σε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος έχει καλέσει 26 παίκτες και συγκεκριμένα τους Βλαχοδήμο, Τζολάκη, Μανδά, Αθανασιάδη, Μαυροπάνο, Ρέτσο, Κουλιεράκη, Χατζηδιάκο, Ρότα, Σάλιακα, Κώτσιρα, Κυριακόπουλο, Γιαννούλη, Σιώπη, Κουρμπέλη, Ντόη, Μπουχαλάκη, Μπακασέτα, Μάνταλο, Τσιγγάρα, Μασούρα, Τζόλη, Λημνιό, Ιωαννίδη, Παυλίδη, Δουβίκα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethniki Omada (@ethnikiomada)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethniki Omada (@ethnikiomada)