Δόξα Δράμας, Γιάννης Δάντζερας Credits: Facebook

Γ' Εθνική

Δάντζερας στο monobala.gr: «Επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα η Δόξα Δράμας»

25.06.24 | 08:29

Για το στίγμα και τη φιλοσοφία της νέας προσπάθειας της Δόξας Δράμας, με στόχο να «ξεκολλήσει» άμεσα από το τοπικό, μίλησε στο monobala.gr ο νέος πρόεδρος των «Μαυραετών», Γιάννης Δάντζερας.

Διοίκηση και διοικούσα επιτροπή, όπου κινεί τα νήματα η οικογένεια Καλλινικίδη, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται αρμονικά, ώστε η Δόξα να αναδιοργανωθεί μετά τον υποβιβασμό, για να γυρίσει στο προσκήνιο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις Δάντζερα: «Υπάρχει στενή συνεργασία της διοίκησης με τη διοικούσα επιτροπή. Ήρθαν άνθρωποι να δώσουν ξανά όραμα στη Δόξα. Οργανώσαμε δυνατή διοίκηση, αγαπητά άτομα στην κοινωνία της Δράμας, Δοξαίοι και επαγγελματικά πετυχημένοι. Κάποιοι διαθέτουν παραγοντική εμπειρία και από ενασχόληση στο παρελθόν. Ο στόχος μας αυτονόητα είναι ο πρωταθλητισμός, να πάμε εκεί που πρέπει να βρισκόμαστε. Πρώτα στη Γ΄ Εθνική και μετά ψηλότερα. Τόσο σε επαγγελματικές κατηγορίες, όσο και στον απώτερο σκοπό, τη Super League».

«Όσο ανεβαίνουμε κατηγορίες, να επαναπατρίζουμε επαγγελματίες Δραμινούς»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Credits: Doxa Dramas FC / Δόξα Δράμας (Facebook)

Για να συνεχίσει ο Γιάννης Δάντζερας: «Με τις κινήσεις που θα γίνουν στο ρόστερ και τη στήριξη του κόσμου, θα επιδιώξουμε να… ανοίξουμε την ομάδα. Να επαναφέρουμε τη Δόξα στη συνείδηση του Δραμινού και οι φίλαθλοι να αγκαλιάσουν την προσπάθεια. Είναι μια νέα αρχή, επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα.

Όπως την παλιά, την καλή Δόξα, που απαρτίζονταν σχεδόν αμιγώς από δραμινά παιδιά. Έστω και σε άλλη κατηγορία, να είμαστε ταυτόσημοι με την παλιά εποχή. Όσο ανεβαίνουμε τις κατηγορίες, μέλημά μας είναι να επαναπατρίζουμε στη Δόξα παίκτες Δραμινούς, που παίζουν επαγγελματικά εκτός νομού. Ανάλογα φυσικά με την εκάστοτε κατηγορία που θα παίζουμε. Κατηγορία με κατηγορία να παίζουν τα δικά μας παιδιά και να φέρνουμε επιτυχίες μαζί. Ό,τι καλό έφυγε από τη Δράμα, να γυρίσει πίσω.

Θέλουμε να βγούμε ξανά στην κοινωνία, όσους στήριζαν παλιά, για να δουν όλοι ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο. Να υποστηρίξουν άπαντες το εγχείρημα, κοινωνία και φορείς».