Δεύτερη μεταγραφή για τη ΡΕΑ με την Μαρία Γεωργούλα των Τρικάλων Credits: reafc.gr

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Δεύτερη μεταγραφή για τη ΡΕΑ με την Μαρία Γεωργούλα των Τρικάλων

22.06.24 | 19:48

Η ΡΕΑ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την ποδοσφαιρίστρια Μαρία Γεωργούλα.

Η 20χρονη αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και αμυντικό χαφ, ούσα γέννημα θρέμμα των Τρικάλων.

Ως αθλήτρια των Νέων Τρικάλων αγωνίστηκε για 3 χρόνια σε Γ’ και Β’ Εθνική, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια έπαιξε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου στα μεγάλα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας.

Πρόκειται για μία αθλήτρια που διακρίνεται για τη μαχητικότητα της και το ταλέντο της, ενώ μετράει συμμετοχές στις Εθνικές Κορασίδων και Νεανίδων.

Οι δηλώσεις της παίκτριας:

«Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένη για την μεταγραφή μου στην ομάδα της ΡΕΑ. Η ομάδα με υποδέχτηκε θερμά και νιώθω ήδη μέλος της οικογένειας που μοιράζεται το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο με εμένα. Είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

Η ομάδα ποδοσφαίρου της ΡΕΑ φαίνεται να είναι μια δυναμική και φιλόδοξη ομάδα με επαγγελματική οργάνωση και ισχυρό ομαδικό πνεύμα. Έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον που προωθεί την αθλητική αριστεία και την προσωπική ανάπτυξη των παικτών της. Η δέσμευσή της στην εκπαίδευση και τη βελτίωση είναι εμφανής, και πιστεύω ότι έχουμε πολλές προοπτικές για επιτυχία στο μέλλον.

Ο προσωπικός μου στόχος για την επόμενη περίοδο είναι να βελτιώσω τις ατομικές μου επιδόσεις και να συμβάλλω σημαντικά στις επιτυχίες της ομάδας. Θέλω να δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις, να ενισχύσω τις τεχνικές μου δεξιότητες και να αναπτύξω καλύτερη τακτική αντίληψη. Επιπλέον, φιλοδοξώ να κατακτήσω μια θέση στην αρχική ενδεκάδα και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της την επόμενη περίοδο».