Φωτογραφία: Intime

Διαιτησία

Διαμαντόπουλος: «Τα όποια λάθη της Φραπάρ έγιναν και προς τις δύο ομάδες»

05.06.24 | 15:40

Ο διεθνής διαιτητής, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου, Παναθηναϊκός – Άρης, και στο επεισόδιο με τους Πολωνούς διαιτητές πριν τον περσινό αγώνα ΑΕΚ – Άρης.

Μεταξύ άλλων ανέφερε για την κ. Φραπάρ ότι αυτά που είχαν ακουστεί, πως έκλαιγε μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αντίθετα ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμη και ευδιάθετη. Ενώ τα όποια λάθη της, ήταν ένθεν κακείθεν χωρίς να έχει την παραμικρή πρόθεση να βοηθήσει την μια ή την άλλη ομάδα.

Επίσης αποκάλυψε, αναφορικά με το περιστατικό με τους Πολωνούς διαιτητές, οι οποίοι κρίθηκαν μεθυσμένοι πριν διευθύνουν τον αγώνα ΑΕΚ – Άρης για τα playoffs, ότι τους ανακοινώθηκε ότι δεν θα σφυρίξουν τελικά τον αγώνα, μόλις δύο ώρες πριν την έναρξη του.

Επίσης σημείωσε ότι αν και είχαν μια συμπεριφορά η οποία συνολικά δεν συνηθίζεται από ξένους διαιτητές.

Έτσι τον συγκεκριμένο αγώνα τον διεύθυνε ο ίδιος από εκεί που αρχικά είχε οριστεί ως τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης.

Στο θέμα με τους ξένους διαιτητές που έρχονται, είπε ότι οι Έλληνες διαιτητές, θέλουν να έχουν όλο τον έλεγχο των αποφάσεων σε ένα ντέρμπι και να μην υπάρχει το «υβριδικό μοντέλο», δηλαδή Έλληνας διαιτητής να σφυρίζει και ξένος διαιτητής να είναι στο VAR.