Δόξα Δράμας Φωτογραφία: Doxa Dramas FC / Δόξα Δράμας

Γ' Εθνική

Δόξα Δράμας: Διορία υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ. ως την Τετάρτη (5/6)

03.06.24 | 18:30

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Δόξα Δράμας υπενθυμίζει τις εκλογές που έχουν προκηρυχθεί για την Τετάρτη 19 Ιουνίου, με φόντο τη νέα σελίδα στα διοικητικά.

Όλα δείχνουν ότι το χρίσμα θα πάρει το σχήμα του Άγγελου Καλλινικίδη, που μεθοδικά προχωρά τα βήματα και το σχεδιασμό του, ενώ ως τώρα τουλάχιστον δεν διαφαίνεται και κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος για εμπλοκή, από άλλη κατεύθυνση/κίνηση.

Στην ενημέρωση των «Μαυραετών» τονίζεται ότι όποιος ενδιαφέρεται να καταθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία ή το νέο Δ.Σ. πρέπει να το πράξη ως την προθεσμία που δόθηκε και λήγει μεθαύριο, Τετάρτη 5/6 (17.00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας:

«Το Δ.Σ. του Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ με τη από 30/5/ 2024 απόφασή του συγκαλεί σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό στις 19 Ιουνίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 και σε περίπτωση ματαίωσης λόγω έλλειψης απαρτίας της αρχικής ορισθείσας Συνέλευσης την ίδια ημέρα και ώρα 18:00, στο ισόγειο χώρο πολλαπλών εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας, Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εκλογή Γραμματέα και μελών Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών.

Ανάγνωση του καταλόγου μελών και των υποψηφίων προέδρων και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και των υποψηφίων για την Ελεγκτική Επιτροπή.

Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή Προέδρου, μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι τις 20:00 της ίδιας ημέρας.

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα διοίκησης, δηλαδή του Προέδρου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 17:00 της 05-06-2024, ημέρα Τετάρτη στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Βασίλειο Σταϊκίδη (τηλ: 6947934997) ο οποίος θα χορηγεί τη σχετική αίτηση στην οποία θα περιλαμβάνονται τα πλήρη στοιχεία του υποψηφίου μαζί με υπεύθυνη δήλωση ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπό του τα κωλύματα του αναφέρονται στο Καταστατικό. Μόνο για ένα όργανο μπορεί να θέσει κάποιος υποψηφιότητα.

Δέκα μέρες προ της διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα αναρτηθεί κατάλογος των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου.
Παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητες ή να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν στις αρχαιρεσίες, να τακτοποιήσουν έγκαιρα τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι τις 9/6/ 2024 στο ανωτέρω μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Γυμναστικούς Συλλόγου Δράμας – Η ΔΟΞΑ».