ΕΠΣ Δράμας, Μιχάλης Τσοκακτσίδης, Δόξα Αντώνης Καστρινός Credits: Intime

Τοπικά

ΕΠΣ Δράμας: Τσοκακτσίδης αντί Φιλίππου στη Δόξα Αντώνης Καστρινός

24.06.24 | 10:19

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Αντώνης Καστρινός.

Η ομάδα της ΕΠΣ Δράμας γνωστοποίησε τη λύση συνεργασίας με τον Σπύρο Φιλίππου, που την οδήγησε στη φετινή άνοδο, με τον Μιχάλη Τσοκακτσίδη να είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο παλαίμαχος των Δόξας Δράμας, Αγροτικού Αστέρα, Ολυμπιακού Βόλου και Λύκων έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της ΕΠΣ Δράμας, όπως Καλαμπάκι, ΑΕ Αμπελοκήπων, Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου, Ξηροπόταμο, Άρη Πλατανιάς, Άγιο Αθανάσιο κ.α., αλλά και σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής, με τη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά οι επίσημες ενημερώσεις:

«Διαφορετικούς δρόμους από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου επέλεξαν να ακολουθήσουν ο Σπύρος Φιλίππου κ η Δόξα Α. Καστρινός.
Η ομάδα μας ευχαριστεί ολόθερμα τον Σπύρο Φιλίππου ως βασικό συντελεστή στην οργανωτική επάνοδο του σωματείου μας και εύχεται ολόψυχα επιτυχίες στο μέλλον σε προσωπικό κ επαγγελματικό επίπεδο».

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Τσοκακτσίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας. Κόουτς σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Καστρινού με τις θερμότερες ευχές για επιτυχίες!!!».