Γ΄ Εθνική, ΕΠΟ, μπαράζ σωτηρίας Φωτογραφία: epo.gr

Γ' Εθνική

Γ΄ Εθνική: Ανακοίνωσε αναβολή των μπαράζ σωτηρίας η ΕΠΟ

13.06.24 | 13:45

Εισακούστηκε το κοινό αίτημα των ομάδων για αναβολή των μπαράζ σωτηρίας, που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή 16/6.

Από τη στιγμή που δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, είναι προφανές ότι τα χρονικά περιθώρια τέλεσης των ματς, παρά τον ορισμό διαιτητών, πίεζαν ασφυκτικά.

Ένα θέμα ήταν και οι μετακινήσεις των ομάδων. Έτσι, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι οι αγώνες Νίκη Ευκαρπίας-Αστέρας Πετριτή, με έδρα την Καστοριά και Προοδευτική-ΑΕΡ Αφάντου, με έδρα το γήπεδο Ατσαλένιου στο Ηράκλειο, αναβάλλονται.

Εξέλιξη που… ψιθυριζόταν αρκετά τις τελευταίες ώρες και πλέον εκκρεμεί η δικαστική απόφαση, για το αν ακυρωθούν ολοκληρωτικά ή μεταφερθούν σε νέα ημερομηνία.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας:

«Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν κοινού αιτήματος των σωματείων, θετικής εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων και της σύμφωνης γνώμης της Διεύθυνσης Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, αναβλήθηκαν οι αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία ΑΕΡ Αφάντου-Προοδευτική Νεολαία και Νίκη Ευκαρπίας Αστέρας Πετρίτη, που είχαν οριστεί να διεξαχθούν στις 16/06/2024».