Γ΄ Εθνική, Διαιτητικό Δικαστήριο, Μπαράζ Credits: epo.gr

Γ' Εθνική

Γ΄ Εθνική: Δεκτή η προσφυγή των «4» στο Διαιτητικό – Δε γίνονται μπαράζ σωτηρίας

14.06.24 | 22:51

Δικαιώθηκε ο δικαστικός αγώνας των τεσσάρων ομάδων, που τερμάτισαν 11ες στη φετινή Γ΄ Εθνική και βάσει αρχικής προκήρυξης έπρεπε να δώσουν δυο αγώνες μπαράζ, για να υποβιβαστούν δυο ακόμα στα τοπικά.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο εξέδωσε σήμερα (14/6) όπως αναμενόταν την απόφαση για την προσφυγή που κατέθεσαν Νίκη Ευκαρπίας, Αστέρας Πετριτή, ΑΕΡ Αφάντου και Προοδευτική κατά της διεξαγωγής των αγώνων, που είχαν αρχικά οριστεί για την Κυριακή (16/6).

Η απόφαση είναι υπέρ τους, αφού μετά την αρχική απόφαση αναβολής χθες, έγινε σήμερα δεκτή η προσφυγή και έτσι μπαράζ δε θα γίνουν, με… ολοκληρωτική δικαίωση.

Όλες οι ομάδες παραμένουν στη Γ’ Εθνική και δεν υποβιβάζονται άλλες.

Βεβαίως, η Νίκη Ευκαρπίας έχει δηλώσει από τον Απρίλιο ότι από επιλογή τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΜ και όχι στη Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, για την απόφαση του Διαιτητικού:

«Απόφαση Διαιτητικού Δικαστηρίου

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την προσφυγή και ακυρώνει την από 5-6-2024 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ ως προς το σκέλος της με το οποίο επικυρώνεται το υπ’ αριθμ. 15/13-5-2024 πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης για την παραμονή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, που είχαν οριστεί να διεξαχθούν στις 16-6-2024 και ώρα 17:00, με το από 6-6-2024 έγγραφο της Διεύθυνσης Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».