Οι παίκτες του Άρη μετά τον τελικό Φωτογραφία: Intime

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ BETSSON

«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στους παίκτες του Άρη

11.07.24 | 12:47

«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε σε όσους παίκτες του Άρη βρέθηκαν στην αποστολή του «κιτρίνων» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος που συνέβη αυτό αφορά τη στάση των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης με το να μη μεταβούν στον χώρο της απονομής των μεταλλίων μετά το παιχνίδι.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε όλους τους ποδοσφαιριστές, δηλαδή όχι μόνο αυτούς που έπαιξαν εναντίον του Παναθηναϊκού, αλλά και αυτούς που ήταν στον πάγκο.

Κι αυτό διότι οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν παραβρέθηκαν στον χώρο της απονομής για να πάρουν τα μετάλλιά τους, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.

Η ΠΑΕ έχει το δικαίωμα να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, κάτι που θα κάνει άμεσα.

Όπως γίνεται αντιθληπτό σε περίπτωση που δεν «πέσει» η ποινή στη δευτεροβάθμια επιτροπή, το πρόβλημα είναι τεράστιο για τον Άκη Μάντζιο ενόψει των δύο πρώτων αγώνων του νέου πρωταθλήματος. Διότι σε τέτοιο ενδεχόμενο ο τεχνικός του Άρη θα είναι υποχρεωμένος να παρατάξει μια ενδεκάδα με παίκτες από την ομάδα Νέων, καθώς και με αυτούς που θα έρθουν (ή έχουν ήδη υπογράψει) με μεταγραφή.

Επίσης, πρόστιμο 10.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια για 20 ημέρες επιβλήθηκε και στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Θεόδωρο Καρυπίδη.