Καβάλα, Τίμος Καβακάς Φωτογραφίες: Intime

Γ' Εθνική

Καβακάς: «Αξιοπρόσεκτη πορεία η Καβάλα, κριτήριο η νέα χρονιά» (vid)

14.04.24 | 21:27

 

Για τη νίκη στη Βέροια με 1-0 μίλησε ο προπονητής της πρωταθλήτριας Καβάλας, Τίμος Καβακάς. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του για το ματς και την πορεία του ΑΟΚ: «Ήταν δύσκολες οι συνθήκες και για τις δυο ομάδες, είχε ζέστη. Προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν. Αρκετά παιδιά είχαν ίωση και τα αφήσαμε στην Καβάλα. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα από τα παιδιά που δεν έχουν παίξει μέχρι τώρα. Κριτήριό μας είναι η νέα χρονιά, για κάποια παιδιά που δεν έχουμε εικόνα. Δε χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού το παιχνίδι. Κερδίσαμε, έχουμε παιχνίδια κυπέλλου μεσοβδόμαδα, έχουμε πέντε παιχνίδια μέχρι τέλος του μήνα. Δύσκολο και επιβαρυμένο πρόγραμμα».

«Μεγάλες απογοητεύσεις την τελευταία πενταετία – Την έζησα με 15.000 κόσμο»

Για να συνεχίσει ο τεχνικός των «γαλάζιων»: «Εμείς εξασφαλίσαμε την άνοδο μαθηματικά, για μια ομάδα που είχε μεγάλες δυσκολίες την τελευταία πενταετία, μεγάλες απογοητεύσεις. Είναι κρίμα, έχω ζήσει την Καβάλα με 15.000 κόσμο μέσα στο γήπεδο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, όσο εύκολη και να φαίνεται, η χρονιά δεν ήταν καθόλου εύκολη για εμάς. Περάσαμε και δύσκολα και όμορφα. Είναι αξιοπρόσεκτη πορεία, με μόνο μια ήττα σε όλο το πρωτάθλημα. Να ευχηθώ η Καβάλα να έχει και τη νέα χρονιά να έχει πρωταγωνιστική πορεία στη Β΄ Εθνική».

Το κεφάλαιο Βέροια: «Να βρει το δρόμο της γρήγορα»

Ο Τίμος Καβακάς δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματά του για τη Βέροια, την οποία υπηρέτησε και υποβιβάστηκε μαθηματικά στο τοπικό. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Έζησα 12 χρόνια συνολικά στη Βέροια, όμορφα χρόνια στην πόλη. Έπαιξα 6 χρονιές. Ήμασταν μαθημένοι διαφορετικά. Με την οικογένεια Μπίκα ήμασταν χαρούμενοι που μπήκε σε ένα νέο δρόμο. Ξαφνικά άλλαξαν τα πάντα σε μια αγωνιστική χρονιά, δε βρέθηκε κάποιος να τη συνεχίσει με αξιοπρέπεια.

Είμαι ευγνώμων γιατί στα 6 χρόνια στη Βέροια ως παίκτης τα χρήματα που πήρα με βοήθησαν να βιοπορίσω την οικογένειά μου και να οργανώσω τη ζωή μου όμορφα, χωρίς να έχω προβλήματα, με πρόεδρο τον Γιώργο Αρβανιτίδη. Ήμουν και προπονητής, σε χρονιά που ανέβηκε Β΄ Εθνική και έφυγα δυο αγωνιστικές πριν το τέλος. Ανεξάρτητα από αυτό, ξεκάθαρα αγαπώ την ομάδα και ενδιαφέρομαι.

Το είπα τώρα που δεν έχω να κερδίσω κάτι. Δε βγήκα να πω οτι είμαι Βέροια όταν ήταν η οικογένεια Μπίκα. Δε με νοιάζει το κομμάτι με τις δημόσιες σχέσεις. Κατέχει μεγάλο μέρος στην καρδιά μου και στεναχωριέμαι ιδιαίτερα που ομάδα σαν τη Βέροια θα αγωνίζεται του χρόνου στο τοπικό πρωτάθλημα.

Μακάρι αυτή η ομάδα να φύγει γρήγορα από αυτές τις κατηγορίες, είτε να βρεθούν άνθρωποι, ή να συνεχίσει με αυτούς που προσπαθούν να πατήσουν στα πόδια. Να ευχηθώ η ομάδα της Βέροιας να βρει γρήγορα το δρόμο της».

Δείτε το βίντεο του kerkidasport.gr