Κιλκισιακός, Χρόνης Παπαβραμίδης Credits: Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Facebook)

Τοπικά

Kιλκισιακός: Υποσχέθηκε «σημαντικές ποιοτικές προσθήκες» ο Παπαβραμίδης

18.06.24 | 23:30

Για την ανοιχτή συγκέντρωση ενημέρωσης και απολογισμού εξέδωσε δελτίο Τύπου ο Κιλκισιακός.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Χρόνης Παπαβραμίδης προανήγγειλε «σημαντικές ποιοτικές προσθήκες», με σκοπό πρωταγωνιστική πορεία, αλλά και αξιοποίηση του ντόπιου στοιχείου. Παράλληλα, παρουσιάστηκε ο νέος «συμπαίκτης» του στη διοίκηση, Μάκης Στουκογιάννης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Κιλκισιακού, συνοδεία φωτογραφικού υλικού:

«Δελτίο Τύπου

Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του Αθλητικού Ομίλου Κιλκισιακός μέσα σε πολύ καλό κλίμα .

Παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο Κ. Μόσχο Κωνσταντίνο και από τον γενικό αρχηγό Κ. Παπαδόπουλο Χαράλαμπο ο απολογισμός της άκρως πετυχημένης αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες ,καθώς η Ομάδα μας κατέκτησε το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Τονίστηκε πως την νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25 η ομάδα μας θα συμμετέχει στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος όπως και στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς.

Τον λόγο έλαβε ο ισχυρός άνδρας του Συλλόγου μας Κ. Παπαβραμίδης Χρόνης ο οποίος παρουσίασε στην οικογένεια του Κιλκισιακού τον γνωστό πετυχημένο επιχειρηματία και πολύ καλό του φίλο Κ. Στουκογιάννη Μάκη ο οποίος από σήμερα είναι μέλος του Συλλόγου μας και θα στηρίξει την προσπάθεια της Ομάδας μας στους υψηλούς στόχους της .

Ο Κ. Παπαβραμίδης τόνισε πως στόχος είναι ο Κιλκισιακός να γεμίζει σε κάθε αγώνα το γήπεδο ,να συνεχίσει να πλαισιώνεται με αθλητές του νομού μας κατά βάση ως βασικός κορμός αλλά και με σημαντικές ποιοτικές προσθήκες έχοντας ως σκοπό την πρωταγωνιστική πορεία στους θεσμούς που θα συμμετέχει .

Το παρόν στην συγκέντρωση έδωσαν πολλοί φίλοι της ομάδας, δημοσιογράφοι ,παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και αθλητές του συλλόγου μας .
Όλοι μαζί σε πολύ θετικό κλίμα αποφάσισαν να στηρίξουν τον Σύλλογο της Πόλης μας ,καθώς Κιλκίς σημαίνει Κιλκισιακός και Κιλκισιακός σημαίνει Κιλκίς .

Με εκτίμηση

Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ».