Μάκης Κυριζίδης, ΓΣ Ηρακλής Credits: Eurokinissi

Superleague 2

Κυριζίδης: «Τα καλύτερα μπροστά για τον Ηρακλή, με Μονεμβασιώτη στην ηγεσία»

10.07.24 | 00:06

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, Mάκης Κυριζίδης, έκανε δηλώσεις στα επίσημα social media του Ερασιτέχνη, μετά το αίσιο τέλος με την αδειοδότηση για την ΠΑΕ. Στην τοποθέτησή του κάνει λόγο για «κοιμώμενο γίγαντα που ξυπνάει», κάνοντας αναφορά στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, που «μπαίνει» στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Η αδειοδότηση σημαίνει ότι ο κοιμώμενος γίγαντας ξυπνάει και με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στην ηγεσία της ΠΑΕ, τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και τον συνάδελφο δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου (με τον οποίο συμπαρασταθήκαμε στην Επιτροπή) για την προσπάθεια που κατέβαλλαν για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Μπορεί κάποιοι να μας αμφισβήτησαν τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο γνωρίζαμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου μας εμπιστεύεται και γνωρίζει ότι κάνουμε και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν καλύτερο Ηρακλή».