Δημήτρης Μαγκαφίνης, Αναγέννηση Άρτας Credits: Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας (Facebook)

Γ' Εθνική

Μαγκαφίνης στο monobala.gr: «Κίνητρο για μένα το γεμάτο γήπεδο της Αναγέννησης Άρτας»

18.06.24 | 09:09

Για τη νέα συνεργασία με την Αναγέννηση Άρτας μίλησε στο monobala.gr ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, που οδήγησε πέρυσι σε αξιοπρόσεκτη σεζόν τη Νέα Αρτάκη (δεύτερη θέση και κατάκτηση Κυπέλλου Εύβοιας).

Ο Θασίτης τεχνικός, που διαδέχεται τον Βαγγέλη Τζιάρρα στους Ηπειρώτες και παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα διοίκηση, αναφέρθηκε στο χρονικό του deal με την Αναγέννηση, τις πρώτες εντυπώσεις, αλλά και τις στοχεύσεις του στην Άρτα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του: «Είναι θετικές οι πρώτες εντυπώσεις, υπήρξε σωστή προσέγγιση από την Αναγέννηση Άρτας, με πρώτη επαφή περίπου δυο εβδομάδες πριν. Από εκεί και πέρα, η ομάδα έθεσε στόχους πρωταγωνιστικούς, κάτι που με έβρισκε σύμφωνο. Είναι μια ομάδα με δυναμική. Στο μεταξύ μας παιχνίδι είδα ένα γεμάτο γήπεδο στην Άρτα και αυτό είναι κίνητρο για εμένα. Χρειάζονται ομάδες πόλεων, με ιστορία».

«Πρωταγωνιστικό ρόλο, προσθήκες παικτών που ξεχώρισαν στη Γ΄ Εθνική»

Για να συνεχίσει ο Δημήτρης Μαγκαφίνης:

«Είναι μια νέα αρχή για μένα, μετά από μια δύσκολη χρονιά, πιεστική και με πρωταθλητισμό στη Νέα Αρτάκη.

Για την Αναγέννηση προέχει να χτιστεί ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, που θα φτάσει την ομάδα να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Β΄ όμιλο.

Ένα γκρουπ που περιμένω να έχει πολλά brandname με ιστορικές ομάδες.

Σε πρώτη φάση, κάναμε κουβέντα με το βασικό κορμό, για να συνεχίσει περίπου το 60-70%.

Θα γίνουν προτάσεις και θα προσθέσουμε ουσιαστικές μεταγραφές, χρειαζόμαστε παίκτες κυρίως που ξεχώρισαν στη Γ΄ Εθνική, στον όμιλό μας και αλλού.

Για ένα ρόστερ που θα μας δώσει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε στους στόχους μας».