Μακεδονικός, Σάο Πάουλο Credits: Makedonikos Fc (Facebook)

Superleague 2

Mακεδονικός: Στην τροπαιοθήκη η φανέλα της Σάο Πάουλο – «Μια δυνατή υπερατλαντική φιλία»

16.06.24 | 21:05

Επέστρεψαν από το ταξίδι στη Βραζιλία ο γενικός διευθυντής του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος και ο προπονητής Στέλιος Μαλεζάς.

Οι δυο τους είχαν μια ξεχωριστή εμπειρία στις εγκαταστάσεις της Σάο Πάουλο, παρακολουθώντας προπονήσεις και με διεθνείς γνωριμίες υψηλού επιπέδου, που μπορούν να ανοίξουν ορίζοντες και διασυνδέσεις, με άμεσα ή και πιο μελλοντικά οφέλη.

Μπορεί να είναι εικόνα μπάσκετ και κείμενο

«Κλείδωσε» η πρώτη προφορική συμφωνία

Ήδη φαίνεται πως έχουν… κυκλώσει 2-3 περιπτώσεις παικτών, από την πρώτη ή και τη δεύτερη ομάδα των Βραζιλιάνων και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν και πιο συγκεκριμένες εξελίξεις, μετά την προηγούμενη προσθήκη από τη συγκεκριμένη ομάδα, του Πέδρο Λούκας. Ήδη μάλιστα φαίνεται πως υπάρχει προφορική συμφωνία με ένα παίκτη.

Πάντως, ένα δεδομένο είναι το «ενθύμιο» που ήδη απέκτησε η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, για τη… βιτρίνα της. Μια φανέλα της Σάο Πάουλο κοσμεί ήδη ως δώρο την τροπαιοθήκη των «πράσινων», που με σχετική ανάρτηση κάνουν λόγο για μια δυνατή υπερατλαντική φιλία που μόλις ξεκίνησε.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Μακεδονικού:

«Από σήμερα, η φανέλα της Σάο Πάουλο κοσμεί και αυτή την περίφημη τροπαιοθήκη του Μακεδονικού, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου!
Μια δυνατή υπερατλαντική φιλία μόλις ξεκίνησε!».