Θύελλα Ραφήνας Φωτογραφία: Eurokinissi

Γ Όμιλος

Μαζικές ανανεώσεις στην Θύελλα Ραφήνας

14.06.24 | 09:47

Με γοργούς ρυθμούς τρέχει ο σχεδιασμός στη Θύελλα Ραφήνας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς η ομάδα προχώρησε σε 5 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος ανακοίνωσε την παραμονή του Ναπολέοντα Γκούμα, του Μιχάλη Μαντζώρου, του Δήμου Μαργέτη, του Δημήτρη Φύτρο και του Χρήστο Χίσο.

Με τις συγκεκριμένες κινήσεις οι ιθύνοντες της Θύελλας κάνουν πράξη όσα είχαν διαλαλήσει μετά την εκλογή τους στο ΔΣ, με στόχο να διεκδικήσει η ομάδα κάτι καλύτερο από την 3η θέση που έλαβε στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την περασμένη περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για την προσεχή περίοδο με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές ΓΚΟΥΜΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, ΜΑΝΤΖΩΡΟ ΜΙΧΑΛΗ, ΜΑΡΓΕΤΗ ΔΗΜΟ, ΦΥΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΧΙΣΟ ΧΡΗΣΤΟ.

Εκ μέρους της διοίκησης είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε δημόσια τους αθλητές για την διάθεση να παραμείνουν στην ομάδα μας, με τις νέες συνθήκες που δημιουργούμε και την απόλυτη πίστη στο πλάνο που θα ακολουθήσουμε.

Εντός των επόμενων ημερών και αμέσως μετά το πανηγύρι που διοργανώνουμε θα υπάρξει η προσέγγιση και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας που θέλουμε αρωγούς και πρωταγωνιστές στην επόμενη μέρα της ομάδας».