Πηγή: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Μηδένα προ του… ΠΑΟΚ μακάριζε

26.05.24 | 23:45

Στο… χάος του διαδικτύου, είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις θόρυβο. Όπως πολύ εύκολο επίσης είναι να δημιουργήσεις εντυπώσεις ή να προσπαθήσεις να παρουσιαστείς… δικτυωμένος και σωστά ενημερωμένος!

Παραδείγματος χάρη, αρκετοί ήταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που σήμερα… αναστατώθηκαν, διαβάζοντας πως ο Σουαλιό Μεϊτέ απομακρύνεται από την αγαπημένη τους ομάδα τόσο λόγω των υψηλών οικονομικών του απαιτήσεων όσο και λόγω της αδιαλλαξίας της Μπενφίκα σε ότι αφορά την καταβολή των 4 εκ. ευρώ που είναι η ρήτρα του Γάλλου χαφ. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική…

Η εισήγηση Λουτσέσκου και τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή

Τα δεδομένα στην υπόθεση της παραμονής του Μεϊτέ στην Τούμπα, έχουν ως εξής: Η εισήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι εδώ και καιρό θετική, ενώ ο 30χρονος κεντρικός χαφ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες στον «δικέφαλο» και στη Θεσσαλονίκη, ειδικά τώρα που έχει μπροστά του και την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια στιγμή, ο θηριώδης χαφ δεν υπολογίζεται από τον Ρόγκερ Σμιντ για την Μπενφίκα της επόμενης σεζόν.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εντείνει τις επόμενες ημέρες τις διαπραγματεύσεις του με τον Μεϊτέ προς την κατεύθυνση να έρθει σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο δύο ή τριών ετών πριν «χτυπήσει» την πόρτα των Πορτογάλων για τις τελικές επαφές, με τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή να είναι μεν (εδώ και πολύ καιρό) υψηλές αλλά επουδενί απαγορευτικές για τους «ασπρόμαυρους».

Φυσικά, η όλη υπόθεση εξακολουθεί να έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας, όμως σε καμία των περιπτώσεων ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει το… παιχνίδι, όπως παρουσιάζεται το θέμα από μερίδα του Τύπου που βρίσκεται πολύ μακριά από τη… σωστή πλευρά της ενημέρωσης γύρω από το όλο θέμα!