Νέστος Χρυσούπολης Credits: Intime

Γ' Εθνική

Νέστος Χρυσούπολης: Επέκταση και αξιοποίηση εγκατάστασης στο βοηθητικό

13.06.24 | 20:54

Συνεχίζεται η αναβάθμιση εγκαταστάσεων για το Νέστο Χρυσούπολης. Μετά τις βελτιωτικές εργασίες και την τοποθέτηση προβολέων στο κεντρικό γήπεδο, έργα γίνονται και στο βοηθητικό, σε κοντινή απόσταση, που ήταν αναξιοποίητο τα τελευταία χρόνια.

Το ένα γήπεδο που ήταν σε… αδράνεια θα αξιοποιηθεί, ενώ επεκτείνεται ο χώρος και θα δημιουργηθεί άμεσα και ένα δεύτερο, που θα διευκολύνει το προπονητικό έργο στους Καβαλιώτες σε καθημερινή βάση.

Την ίδια στιγμή, άμεσα αναμένεται το καταληκτικό ραντεβού του προέδρου Σάββα Μιχαηλίδη με τον προπονητή Νίκο Κεχαγιά, για να επισφραγιστεί όπως όλα δείχνουν η επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας τους.

Ήδη γίνονται συζητήσεις για το νέο ρόστερ, που αναμένεται να έχει αρκετές ανανεώσεις, αλλά κινητικότητα υπάρχει και για προσθήκες, με στόχο πρωταθλητισμού στη Γ΄ Εθνική και… ελπίδα να προκύψει στην πορεία πρόσκληση συμμετοχής εκτάκτως στη Super League 2.

Άλλωστε, ως γνωστόν ο Νέστος είναι ο καλύτερος δεύτερος στα 4 γκρουπ της Γ΄ Εθνικής και άρα ο πρώτος επιλαχών σε ενδεχόμενο κενό.