Τοράρινσον-Μεγιάδο Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΟΦΗ: Παραμένει στην Κρήτη ο Μεγιάδο – Σε καλό δρόμο του Τοράλ

31.05.24 | 17:07

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τον σχεδιασμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τις ανανεώσεις να είναι η βασική προτεραιότητα στους Κρητικούς.

Οι Ομιλήτες έχουν προσεγγίσει αρχικά για παραμονή τους Μιγκέλ Μεγιάδο, Γιον Τοράλ, Γκούτι Τοράρινσον και Πραξιτέλη Βούρο.

Δυσκολίες υπάρχουν σε όλες τις περιπτώσεις, όμως οι εξελίξεις φαίνεται ότι είναι πολύ θετικές για Μεγιάδο και Τοράλ, ενώ υπάρχει απόσταση με Τοράρινσον και Βούρο.

Την επόμενη εβδομάδα οι υπογραφές με Μεγιάδο

Η πλευρά του Μιγκέλ Μεγιάδο τα έχει βρει σε όλα με τους «ασπρόμαυρους», με σκοπό ο Αργεντινός να παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου και την επόμενη χρονιά.

Οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν επίσημες την επόμενη εβδομάδα, όταν και ο ποδοσφαιριστής θα κάνει το οριστικό ραντεβού με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Στα ασπρόμαυρα και τη νέα χρονιά ο Τοράλ

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιον Τοράλ φαίνεται ότι η έκβαση της παραμονής του Ισπανού στον ΟΦΗ θα έχει θετική έκβαση, παρά τη μικρή οικονομική διαφορά που υπάρχει.

Ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά και όπως είναι λογικό οι Ομιλήτες επιθυμούν την παραμονή του.

Ο 29χρονος είναι θετικός στην παραμονή του στην Κρήτη και αυτό αναμένεται να συμβεί, εκτός και αν υπάρξει δελεαστική πρόταση από Ινδία ή Κατάρ όπως είχε και το προηγούμενο καλοκαίρι ο παίκτης.

Διαφορά με Βούρο

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί ο Τραϊανός Δέλλας να κρατήσει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου είναι ο Πραξιτέλης Βούρος.

Ο έμπειρος αμυντικός μετά την απόσυρση από την ενεργό δράση του Κώστα Γιαννούλη είναι ο πρώτος αρχηγός των Ομιλητών, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τα Μέσα της Κύπρου να αναφέρουν ότι ο 29χρονος είναι θετικός στην επιστροφή του, την ώρα που οι Κρητικοί έχουν εκφράσει τη θέση τους για παραμονή του στην ομάδα του Ηρακλείου.