Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Παναθηναϊκός: Η μαγική λέξη του Αλόνσο

18.06.24 | 08:21

Ο Παναθηναϊκός άρχισε από χθες την προετοιμασία του με τις απαραίτητες εξετάσεις στο Κορωπί και μπήκε επισήμως στη σεζόν 2024-25.

Με νέο προπονητή, με το βλέμμα στη νέα χρονιά και με ξεκάθαρη στόχευση: Πρωτάθλημα, Κύπελλο και ευρωπαϊκή πορεία.

Όλα τα παραπάνω οι «πράσινοι» θέλουν να τα πετύχουν μέσω της συνεχιζόμενης εξέλιξης της ομάδας και της ποδοσφαιρικής λογικής που πρέπει να επικρατήσει στο κλαμπ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος όλο το τελευταίο διάστημα περνάει πολλές ώρες στο Κορωπί προκειμένου να είναι όλα όπως αυτός τα θέλει για την προετοιμασία του «τριφυλλιού», έστειλε από νωρίς το μήνυμα του, όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο monobala.gr.

Ο Ουρουγουανός στην πρώτη σύντομη ομιλία του ζήτησε ενότητα. Απ’ όλους.

Έτσι θα πάει μπροστά η ομάδα και με αυτή τη νοοτροπία θα πρέπει να συνεχίσει.

Ο 49χρονος είχε αναφέρει κάτι ανάλογο και στην παρουσίασή του πριν από λίγες ημέρες.

Γνωρίζει, άλλωστε, πολύ καλά το κλίμα του τελευταίου διαστήματος, την τεράστια πίεση που υπάρχει στον σύλλογο και ξέρει ότι αν όλοι τους λειτουργήσουν σαν μια γροθιά θα μπορέσουν να πετύχουν όσα επιθυμούν.

Μια οικογένεια

Ο Αλόνσο ποντάρει πολύ σε αυτό. Θέλει να φτιάξει ένα γκρουπ το οποίο θα έχει πολύ δυνατά αποδυτήρια, άριστες σχέσεις και εξαιρετικό κλίμα.

Είναι κάτι που έχει κάνει σε όλες τις ομάδες στις οποίες έχει δουλέψει και διακρίνεται σε αυτόν τον τομέα:

Στην ικανότητά του να κάνει μια ομάδα οικογένεια με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι χαρούμενοι και να νιώθουν σημαντικοί, είτε παίζουν πολύ, είτε λίγο.

Είναι δεδομένο ότι ο Ουρουγουανός και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν πολύ στο να δημιουργηθούν σχέσεις… φαμίλιας στα πράσινα αποδυτήρια, κάτι που αν συμβεί θα φέρει μόνο οφέλη και θετικά αποτελέσματα…