Πανεδεσσαϊκός Credits: ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Facebook)

Τοπικά

Πανεδεσσαϊκός: Ανάλυση πλάνου παρουσία Νασιόπουλου, Κατεργιαννάκη και Γιάννη Αμανατίδη (19/6)

16.06.24 | 22:25

Συνεχίζει να οργανώνεται ο νεοσύστατος Πανεδεσσαϊκός, που την Τετάρτη 19/6 στις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας παρουσιάζει το νέο πλάνο.

Η παρουσία του Γιώργου Καραϊσαρίδη στην τεχνική ηγεσία «προσελκύει» στην παρουσίαση υψηλούς προσκεκλημένους, αφού προαναγγέλθηκε από την ομάδα της Πέλλας η παρουσία των παλαιμάχων διεθνών, Φάνη Κατεργιαννάκη (άλλοτε τερματοφύλακας Άρη και Ολυμπιακού, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004), Γιώργου Νασιόπουλου (παλαίμαχος Παναθηναϊκού, Ηρακλή, Εδεσσαϊκού, Καβάλας, Παναχαϊκής, Βέροιας κ.α.) και Γιάννη Αμανατίδη (παλαίμαχος Στουτγκάρδης, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης κ.α.).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Συμπαίκτες σε Καβάλα, αλλά και Εδεσσαϊκό οι Γιώργος Νασιόπουλος και Γιώργος Καραϊσαρίδης (Φωτ. Facebook)

Όλοι με θητεία σε υψηλό επίπεδο, ευρωπαϊκές διοργανώσεις και Εθνική ομάδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Οι Καραϊσαρίδης-Κατεργιαννάκης (φωτ. Facebook)

Το βάρος θα πέσει στην ανάλυση του πρότζεκτ των ακαδημιών, ενώ επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του monobala.gr τόσο για τη δημιουργία γυναικείου τμήματος, όσο και τμήματος ΑμεΑ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Οι Γιάννης Αμανατίδης-Γιώργος Καραϊσαρίδης (φωτ. Facebook)

Παράλληλα, η ομάδα της πόλης των καταρρακτών με δελτίο Τύπου επισημαίνει:

«ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ!

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός της σεζόν 2024-2025 για τον ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟ!

Ο κ. Μάινος με τους συνεργάτες του προσπαθούν καθημερινά να οργανώσουν με λεπτομέρεια όλα τα θέματα που αφορούν τόσο την πρώτη ομάδα όσο και την ακαδημία!

Στον αγωνιστικό σχεδιασμό της πρώτης ομάδας και σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Καραϊσαρίδη έχουν γίνει ήδη επαφές και συμφωνίες με πολύ αξιόλογους νεαρούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τον σύλλογο!

Για την ακαδημία έχει γίνει πολύ σοβαρή προεργασία, με τον τεχνικό διευθυντή κ. Καραϊσαρίδη να έχει συμφωνήσει με έμπειρους διπλωματούχους προπονητές που θα αποτελέσουν το τεχνικό team!

Τα θέματα ιματισμού, βελτίωσης των γραφείων και των αθλητικών υποδομών, διαφημίσεων, χορηγιών και υλικοτεχνικής ενίσχυσης βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, με την διοίκηση να εργάζεται αδιάκοπα για την διευθέτηση τους!

Για όλες τις εξελίξεις της ομάδας θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση!».