Φωτογραφία: Intime

Athens Καλλιθέα FC

Πασαλίδης στο monobala.gr: «Είχα προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά επέλεξα την Athens Kallithea»

24.06.24 | 18:10

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Athens Kallithea και μίλησε αποκλειστικά στο monobala.gr για την επιλογή του να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ο 27χρονος στόπερ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στην ομάδα της Σαλερνιτάνα και στη Serie A, πραγματοποιώντας έτσι ένα από τα παιδικά του όνειρα. Ο Πασαλίδης παρόλο που είχε την ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, αφού είχε προτάσεις, επέλεξε την ομάδα των Νοτίων Προαστίων και την επιστροφή στην Super League.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του έπαιξε η επικοινωνία που είχε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με τους Τεντ και Πίτερ Φιλιππάκος, αλλά και ο Ιταλός προπονητής Μάσιμο Ντονάτι. Τα αδέρφια της διοίκησης κατάφεραν να τον πείσουν, αναλύοντάς του το πλάνο και το όραμα της ομάδας. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Βλέπω πολύ μεγάλο μέλλον στη συγκεκριμένη ομάδα».

Από την πλευρά της η Athens Kallithea έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Πασαλίδη, που με την εμπειρία του μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις και βοήθειες στα μετόπισθεν, με τον 27χρονο να αναφέρει: «Δεν με απασχολεί σε ποια θέση θα βρίσκομαι αρκεί να είμαι μέσα στο γήπεδο και να βοηθάω την ομάδα».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πασαλίδης:

Τι σε έκανε να επιλέξεις την Athens Kallithea; 

«Αυτό που με έκανε να επιλέξω την Athens Kallithea είναι το πλάνο που μου παρουσίασαν οι άνθρωποι της διοίκησης, το οποίο ήταν ξεκάθαρο. Βλέπω πολύ μεγάλο μέλλον στην συγκεκριμένη ομάδα»!

Είχες προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες ή μόνο από το εξωτερικό; 

«Δεν έχω επικοινωνήσει με άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Υπήρχαν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, αλλά επέλεξα την ομάδα της Καλλιθέας γιατί πίστεψα στο συγκεκριμένο πλάνο που μου παρουσιάστηκε και πιστεύω πως θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία».

Σου έχουν αναλύσει σε ποια θέση θα αγωνίζεσαι και που θα βοηθήσεις; 

«Στην πρώτη μου ομάδα στον Αστέρα Τρίπολης έπαιζα πιο πολύ αριστερά, μετά στον ΟΦΗ χρησιμοποιήθηκα στο κέντρο, τώρα στην Σαλερνιτάνα έπαιζα και στις τρεις θέσεις. Δεν με απασχολεί σε ποια θέση θα βρίσκομαι αρκεί να είμαι μέσα στο γήπεδο και να βοηθάω την ομάδα».