ΚΩΣΤΗΣ Credits: Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ / AEK FC History Museum

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ο Χρήστος Κωστής

16.06.24 | 15:36

Ένας από τους αγαπημένους της κιτρινόμαυρης εξέδρας τη δεκαετία του ’90, ο Χρήστος Κωστής επισκέφθηκε πρόσφατα το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA. Η επίσκεψή του αποτέλεσε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για τους φίλους της ομάδας που θυμούνται τις ένδοξες στιγμές που τους χάρισε.

Ο Κωστής, που αποτέλεσε σημαντική μορφή στην ιστορία της ΑΕΚ, ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου, όπου εκτίθενται αντικείμενα και αναμνήσεις από την μακρά και ένδοξη ιστορία της ομάδας. Εκεί, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά φανέλες, τρόπαια, φωτογραφίες και άλλα εκθέματα που θυμίζουν τις σημαντικές στιγμές και τους αγώνες που έδωσε με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο Χρήστος Κωστής θυμήθηκε τις δικές του μεγάλες στιγμές με την ΑΕΚ, όπως τις νίκες στα ντέρμπι, τις πορείες στην Ευρώπη και τα πολλά γκολ που πανηγύρισε μαζί με τους φιλάθλους. Η ξενάγηση του έφερε στο νου τις στιγμές δόξας και τους αγώνες που έδωσε για την ομάδα, ανανεώνοντας την αγάπη του για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της.

Η παρουσία του Κωστή στο Μουσείο αποτέλεσε επίσης μια ευκαιρία για τους παλαιότερους να θυμηθούν τις ένδοξες εποχές και για τους νεότερους να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους παίκτες που συνέβαλαν στη δημιουργία της ιστορίας της ομάδας. Με την επίσκεψή του, ο Χρήστος Κωστής ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τον δεσμό του με την ΑΕΚ και την κιτρινόμαυρη οικογένεια.