Χανιά, Γιάννης Ταουσιάνης Credits: ΠΑΕ Χανιά / Chania FC

Superleague 2

Ταουσιάνης: «Ευχαριστώ για την κατανόηση τα Χανιά»

17.06.24 | 22:15

Με τοποθέτηση που φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα των Χανίων, ο απερχόμενος τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης ευχαριστεί τους Κρητικούς για την κατανόηση και είναι έτοιμος να αναλάβει το τιμόνι της Εθνικής Ελπίδων. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ταουσιάνης:

«Δήλωση Γιάννη Ταουσιάνη

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ για την λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Ταουσιάνη, ο Ελληνας τεχνικός προέβη στην εξής δήλωση:

“Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη και τους συνεργάτες του Γιώργο Ξηρουχάκη και Γιώργο Τουλουπάκη για την κατανόηση και την ανθρωπιά που επέδειξαν στην απόφαση μου να αποδεχθώ μια πρόταση τιμής, χρέους και προοπτικής, να υπηρετήσω το εθνόσημο.

Δεκατέσσερις μήνες εργάστηκα σε συνθήκες που κάθε προπονητής επιθυμεί, έχοντας άριστη συνεργασία με μια διοίκηση που δημιουργεί ένα περιβάλλον βασισμένο σε ισχυρές αξίες όπως σεβασμός, εκτίμηση, εμπιστοσύνη, ανθρωπιά!

Ευχαριστώ τον Γιώργο Βρέντζο, που ήταν ο άνθρωπος που με προσέγγισε για να βρεθώ σε αυτόν τον οργανισμό και να βιώσω όλα αυτά τα καλά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, όλο το προσωπικό του οργανισμού, τον κόσμο για την εκτίμηση που μου έδειξε και φυσικά τους ποδοσφαιριστές μου, που αισθάνομαι τυχερός που τους είχα.

Εύχομαι στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – και θα χαρώ πολύ – να βρεθεί σύντομα εκεί που έχει κοπιάσει χρόνια και αξίζει να βρίσκεται, στη Σούπερ Λιγκ 1!

Σας ευχαριστώ όλους!».