Αλέκος Βοσνιάδης, Athens Kallithea Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Βοσνιάδης: «Κάναμε τεράστια προσπάθεια για την άνοδο με την Athens Kallithea»

14.06.24 | 21:45

O Αλέκος Βοσνιάδης ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ανόδου της Athens Kallithea.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος αποχώρησε από το τιμόνι της ομάδας πριν λίγες μέρες μίλησε στο Metropolis 95,5 για την σεζόν που πέρασε και για την προσπάθεια που έκανε όλη η ομάδα, αλλά και ο ίδιος για την άνοδο στην Super League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κάποια πράγματα ταιριάζουν, κάποια όχι. Κάναμε μία εξαιρετική χρονιά και όλο τον κόσμο της Καλλιθέας χαρούμενο. Ήρθε η ώρα της αποχώρησης. Το σημαντικό είναι ότι χαρήκαμε πολύ για την επίτευξη του στόχου, της ανόδου. Μετά από τόσα χρόνια, έχουμε ξεκαθαρίσει τι θέλουμε. Τα έχουμε βάλει σε μία σειρά όλα. Το σημαντικό είναι να πετυχαίνουμε τους στόχους.

Τώρα, όταν δεν προχωράει μία συνεργασία, αυτό είναι για καλό. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Χαιρόμαστε πολύ για την επιτυχία της ομάδας. Κάναμε τεράστια προσπάθεια για την άνοδο. Συνολικά πάντως, τέσσερις φορές πέτυχα την άνοδο με διαφορετικές ομάδες. Πρέπει όμως σε κάθε περίπτωση η διοίκηση της εκάστοτε ομάδας, να είναι αποφασισμένη για να πετύχει τον στόχο που έχει τεθεί. Να είναι όλη η διαδικασία όπως πρέπει. Διαφορετικά δεν είναι εύκολο να πετύχεις».