Ολλανδία στοιχηματικές προτάσεις ημέρας Φωτογραφία: Χ-Memphis Depay

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Παρασκευής 22/3/24

21.03.24 | 23:50

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου, διεθνή φιλικά μεταξύ ομάδων της Ευρώπης.

Προγνωστικά στοιχήματος: Στιβαρό σύνολο οι Ρουμάνοι

Στις 21:45 η Ρουμανία υποδέχεται τη Βόρεια Ιρλανδία στο Βουκουρέστι. Η γηπεδούχος ως προκρίθηκε ως πρώτη και αήττητη στην τελική φάση του Euro 2024 (6-4-0) από έναν όμιλο με αντιπάλους Ελβετία, Ισραήλ, Λευκορωσία, Κόσοβο και Ανδόρα. Έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια των προκριματικών, ενώ επέτρεψε μόλις 5 γκολ παθητικό σε 10 παιχνίδια. Αγνοεί την ήττα σε επίσημο εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, κάτι που δείχνει ότι η αυτοπεποίθησή της είναι στα… ουράνια. Η φιλοξενούμενη, στον αντίποδα, πραγματοποίησε ακόμη μια αποκαρδιωτική πορεία στα προκριματικά, καθώς τερμάτισε προτελευταία στον όμιλό της μονάχα πάνω από το Σαν Μαρίνο και είχε ρεκόρ 3-0-7 (Δανία, Σλοβενία, Φινλανδία και Καζακστάν οι άλλοι αντίπαλοι). Εκτός από την κακή της εικόνα, έχει και απουσίες. Η Ρουμανία είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει έναν συμπαγή κορμό που τρέχει ένα εκπληκτικό σερί 11 αήττητων αγώνων. Η Βόρεια Ιρλανδία είναι σε μεταβατική περίοδο και ο άσος είναι μια καλή επιλογή, η οποία γίνεται ακόμη καλύτερη λόγω της απόδοσης, την οποία βρίσκουμε στο 1,90 της bwin.

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα έχει γκολ στο Άμστερνταμ

Την ίδια ώρα, στις 21:45 ηΟλλανδία υποδέχεται τη Σκωτία στο Άμστερνταμ. Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα τελικά του Euro 2024 μέσω του ομίλου στον οποίο συμμετείχε και η Εθνική μας, την οποία άφησε στην 3η θέση. Την πρώτη κατέλαβε η Γαλλία, ενώ Ιρλανδία και Γιβραλτάρ ήταν οι άλλες δύο. Στα τελευταία 6 παιχνίδια της έχει 5 νίκες και 1 ήττα, αυτή από τους «τρικολόρ». Θα έχουν κάποιες απουσίες, αλλά το βάθος του ρόστερ των «οράνιε» είναι πολύ μεγάλο. Οι φιλοξενούμενοι επίσης θα βρίσκονται στα γήπεδα της Γερμανίας, αφού εξασφάλισαν την παρουσία τους με τη 2η θέση σε ένα γκρουπ με Ισπανία, Νορβηγία (που την άφησε 3η), Γεωργία και Κύπρο. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της έχει γνωρίσει 3 ήττες και έχει φέρει 2 ισοπαλίες -κατά σειρά- αλλά προηγουμένως είχε 5 διαδοχικές νίκες, αυτές που της έδωσαν το «εισιτήριο» για το Ευρωπαϊκό. Τεράστιος ο ενθουσιασμός στις τάξεις της, όπως τεράστια θα είναι και η μάχη για την τελική αποστολή. Η Ολλανδία διαθέτει εξαιρετικά ποιοτικό σύνολο, παρά τις απουσίες της, η Σκωτία διαθέτει πλέον φουλ ψυχολογία και οι παίκτες της σημαντικό κίνητρο για να αποδείξουν ότι πρέπει να είναι στο Euro. Δεδομένου ότι οι «οράνιε» δεν φημίζονται για την αμυντική τους προσήλωση, μπορεί να επιβεβαιωθεί το G/G που βρίσκουμε σε απόδοση 1,77 στο PameStoixima.

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι προτάσεις της ημέρας

  • 21:45 Ρουμανία – Βόρεια Ιρλανδία: 1 (1,90) Fonbet
  • 21:45 Ολλανδία – Σκωτία: G/G (1,77) PameStoixima