Άουγκσμπουργκ στοιχηματικές επιλογές ημέρας Φωτογρφία: Χ- FC Augsburg

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Παρασκευής 12/4/24

11.04.24 | 23:50

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Παρσκευής 12 Απριλίου. Ο ένας από την Αυστρία και ο άλλος από τη Γερμανία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Παράδοση τα λίγα γκολ στο Λιντς

Στις 20:30 η Λίντσερ υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ για την 4η αγωνιστική του Γκρουπ Πρωταθλητή της αυστριακής Bundesliga. H γηπεδούχος έχασε δίκαια 1-0 στο Γκρατς από τη Στουρμ, αν και θα μπορούσε την ισοπαλία, βάσει κάποιων ευκαιριών που δημιούργησε κόντρα στη ροή του αγώνα. Ηταν το 7ο σερί Under 1,5 που φέρνει, αποτέλεσμα το οποίο την έχει στο -11 από την τωρινή της αντίπαλο και στο -8 από τη δεύτερη θέση και την ομάδα από την οποία ηττήθηκε. Χαμηλό σκορ είχε και το εντός έδρας 1-1 της φιλοξενούμενης με τη Ραπίντ Βιέννης, στο οποίο οι «ταύροι» άφησαν 2 βαθμούς με γκολ πέναλτι που δέχθηκαν στο 90+6′. Με αυτήν την ισοπαλία η διαφορά της στην κορυφή ψαλιδίστηκε στους 3 βαθμούς, αλλά και πάλι έχει το πάνω χέρι. Στο 0-1 έληξαν τα μεταξύ τους ματς στην κανονική διάρκεια. Παιχνίδι με πολύ Under, επιλέγουμε να σημειωθούν το πολύ 2 γκολ συνολικά στο ματς, που βρίσκουμε στο 1,77 της Interwetten.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση η Νόρτζελαντ

Στις 21:30 η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου για την 29η αγωνιστική της γερμανικής Bundesliga. Πολύ καλή στην έδρα της εσχάτως η γηπεδούχος, έχοντας 3-2-0 στα τελευταία 5 παιχνίδια. Προέρχεται από την ήττα με 3-1 στη Χόφενχαϊμ, που την κρατά μεν στην 7η θέση, στο -6 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που αυτήν τη στιγμή έχει στα χέρια της το «εισιτήριο» για το Conference League της επόμενης σεζόν. Αρκετά προβληματική μακριά από το «σπίτι» της η φιλοξενούμενη, καθώς μετρά μόλις 1 νίκη στα τελευταία 13 παιχνίδια πρωταθλήματος (1-3-9 το ρεκόρ της σε αυτά), ενώ έχει σημειώσει μόλις 9 γκολ σε 14 παιχνίδια, που ισοδυναμεί με τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας. Τελευταίο της αποτέλεσμα το 0-1 από την πρωτοπόρο και αήττητη Λεβερκούζεν. Ο άσος στο 2,15 της Interwetten μοιάζει αρκετά καλός.