Οι επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείο X: FC Barcelona Twitter

BET

Στοιχηματικές προτάσεις 26/5/24: Μεγάλο κίνητρο για Μπαρτσελόνα

26.05.24 | 09:20

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Κυριακής 26 Μαΐου, ο ένας θα είναι από την Primera Division και ο άλλος από Serie A.

Μεγάλο κίνητρο για Μπαρτσελόνα

Τελευταία αγωνιστική στο εφετινό ισπανικό πρωτάθλημα, με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενείται από τη Σεβίλλη στις 22:00.

Να κλείσει θετικά μια αποτυχημένη σεζόν θέλει η Σεβίλλη. Σε κάκιστο φεγγάρι οι Ανδαλουσιανοί, μετράνε τρεις διαδοχικές ήττες στο εφετινό ισπανικό πρωτάθλημα. Ήττα με κάτω τα χέρια και στο Σαν Μαμές για τη Σεβίλλη, που δε θα βρίσκεται στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι γηπεδούχοι, πλήρωσαν με τον χειρότερο τρόπο την κάκιστη εκκίνησή τους στην La Liga.

Για τελευταία φορά θα καθίσει στην άκρη του πάγκου, με τον Χαν Φλικ να αναλαμβάνει το τεχνικό τιμόνι των Μπλαουγκράνα. Στόχος του Γερμανού κόουτς είναι η επιστροφή της Μπάρτσα στον δρόμο των επιτυχιών. Ήταν άκρως αποτυχημένη η χρονιά, με τους φιλοξενούμενους να τερματίζουν στην 2η θέση της κατάταξης.

Κλείνουν τη χρονιά, πετυχαίνοντας τον μίνιμουμ στόχο αμφότερες, σωτηρία για τη Σεβίλλη, τετράδα για την Μπάρτσα. Μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα και η Σεβίλλη, οπότε οδηγούμαστε στο διπλό της Μπαρτσελόνα στο 1.80 στην Interwetten.

Ανοιχτό ματς στην Ιταλία

Αν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν τώρα, θα ακολουθούσε τις Σασσουόλο, Σαλερνιτάνα στη Serie B. Στους 33 βαθμούς, 34 έχει η Ουντινέζε, 35 η Φροζινόνε, με τις δύο τελευταίες να παίζουν μεταξύ τους. Συνεπώς θα πράγματα είναι απλά. Αν κερδίσει σώζεται!

Εναλλακτικά πρέπει να φέρει Χ και να χάσει η Ουντινέζε από τη Φροζινόνε ώστε να παίξει την κατηγορία σε μπαράζ με τους «μπιανκονέρι».

Ουσιαστικά ποδόσφαιρο δεν παιζόταν, καθυστερήσεις στις καθυστερήσεις και ξαφνικά.. πέναλτι για την Ουντινέζε! Μέσω var στο 99’! Εκτελέστηκε στο 104’ για το τελικό 1-1. Τεράστια ένταση, νεύρα, μικροσυμπλοκές, η ουσία όμως και το αποτέλεσμα δεν μπορούσαν να αλλάξουν.

Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει από την Αταλάντα την 5η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο στα «χασομέρια», μπορεί να πάει στα «αστέρια» από το… παράθυρο! Από τη στιγμή που οι Μπεργκαμάσκι κατέκτησαν το Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον μείνουν στην πέμπτη θέση και δεν ανέβουν 4οι ή 3οι, τότε θα φορέσει τα «καλά» της. Σε διαφορετική περίπτωση θα αρκεστεί στο Γιουρόπα.

Ετσι όπως παίζουν οι γηπεδούχοι σε συνδιασμό με το επιθετικό παιχνίδι των Ρωμαίων θα δούμε αρκετά τέρματα με συνέπεια να οδηγούμαστε στο Over 2.5 στο 1.75 στην Interwetten.