Φωτογραφία: Intime

ΑΕΚ

Επιστροφή στα Σπάτα ενόψει ΠΑΟΚ

06.02.24 | 11:14

Γράφει: Άκης Γεωργίου

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΚ σήμερα (6/2) το απόγευμα στα Σπάτα, που ξεκινά την προετοιμασία της ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Τα δεδομένα και τα… ζητούμενα στο μπλοκάκι του Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στις 4 μ.μ. στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων μετά το μονοήμερο ρεπό που έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα στους παίκτες του τη Δευτέρα. Η Ένωση θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ ο Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία να «ζυγίσει» τα δεδομένα που διαμορφώνονται για την ομάδα ενόψει του ματς.

Ξεκαθαρίζει για Βίντα και Άμραμπατ

Σε ότι έχει να κάνει με τα παραπάνω δεδομένα, ο κόουτς αναμένεται να τσεκάρει την κατάσταση του Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στο ματς της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο ίδιος είπε ότι η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε προληπτικά λόγω του σφιξίματος που ένιωσε ο Μαροκινός, ωστόσο πάντα αυτό που μετράει είναι το κατά πόσο ο παίκτης είναι έτοιμος να προπονηθεί. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με την περίπτωση του Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και θα είναι έτοιμος ενόψει Τούμπας.

Οι.. σταθερά απόντες

Από εκεί και πέρα, φυσικά τίθενται στη διάθεση του προπονητή οι Γκατσίνοβιτς και Γιόνσον οι οποίοι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ οι σταθερά απόντες είναι ο τραυματίας Σιμάνσκι (επιστρέφει σε 4-5 εβδομάδες) και ο Χατζισαφί που συνεχίζει την… τρελή πορεία με την Εθνική Ιράν στο Copa Asia.