Μακεδονικός, Αλμπέρτο Σιμόνι Φωτογραφίες: Eurokinissi

Superleague 2

Σιμόνι στο monobala: «Ιδανικό φινάλε στη σεζόν για τον Μακεδονικό και για μένα»

27.05.24 | 20:42

Στο monobala.gr μίλησε ο πρώτος σκόρερ του Α΄ ομίλου της Super League 2 με 15 γκολ, ο Αλμπέρτο Σιμόνι του Μακεδονικού.

Ο έμπειρος φορ αναφέρθηκε στον… ονειρεμένο τερματισμό των «πράσινων» στην τρίτη θέση, τις δικές του επιδόσεις, αλλά και τις φιλοδοξίες του για την επόμενη μέρα, μετά από τέτοια σεζόν:

«Σίγουρα με κάνει χαρούμενο ο τίτλος του πρώτου σκόρερ στον όμιλο. Παράλληλα, γνωρίζω ότι μπορώ με αυτό τον τρόπο να βοηθήσω την ομάδα μου, με τα γκολ μου. Ήταν το φινάλε της φετινής σεζόν με τη Νίκη Βόλου, που κερδίσαμε και τερματίσαμε τρίτοι. Πέτυχα τρία γκολ και αυτό με ανέδειξε πρώτο σκόρερ. Ήταν ιδανικό τελείωμα και για την ομάδα και για εμένα. Νομίζω πως στόχος του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει στην πρώτη κατηγορία. Ατού μας ήταν το καλό κλίμα και η σκληρή δουλειά, ενώ στόχος για την επόμενη χρονιά, ατομικά και ομαδικά, πρέπει να είναι πρωταρχικά η καθημερινή βελτίωση».

«Κρατώ τα γκολ με το Λεβαδειακό και τη νίκη με τη Λάρισα»

Μακεδονικός, Αλμπέρτο Σιμόνι

Για να συνεχίσει ο Σιμόνι: «Ο όμιλος είχε φέτος πολύ ανταγωνιστικές ομάδες, όπως ο Λεβαδειακός, η Νίκη Βόλου, ο Ηρακλής, η Λάρισα, αλλά και άλλες. Η συνέπεια και η συγκέντρωση στις προπονήσεις και τους αγώνες, αλλά και η πίστη στην ομάδα ήταν το μυστικό για τη χρονιά μου, ειδικά στα playoffs. Από τη φετινή σεζόν κρατάω τα γκολ με το Λεβαδειακό και τη νίκη με την Λάρισα, όπου πέτυχα το τρίτο γκολ, δίνοντας τη νίκη στο Μακεδονικό. Η χρονιά ήταν ικανοποιητική, καταφέραμε να είμαστε στα playoffs με τις καλύτερες ομάδες, ενώ είχαμε και βραβεύσεις. Τόσο ο κόουτς (σ.σ. Μαλεζάς), όσο και ο Περντρέου, αξίζαν αυτά τα βραβεία. Κάνουν εξαιρετική δουλειά καθημερινά και οι κόποι τους ανταμείβονται. Παράλληλα, είναι ευχάριστο να βλέπεις μια ομάδα να επενδύει σε νέους παίκτες, στηρίζοντάς τους και δίνοντας ευκαιρίες».