Credits: Intime

Ποδόσφαιρο Γυναικών

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο δήμαρχος της Βαρκελώνης στην υποδοχή των πρωταθλητριών Ευρώπης (vid)

28.05.24 | 12:29

Ο δήμαρχος της Βαρκελώνης, Χουάμε Κολμπόνι αναδείχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή της υποδοχής αντιπροσωπείας της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπαρτσελόνα στο δημαρχείο της πόλης, καθώς είχε μία άσχημη στιγμή με την αρχηγό της ομάδας, Αλέξια Πουτέγιας.

Η στιγμή που προκάλεσε ένταση (και πολλές επικρίσεις) συνέβη όταν ο δήμαρχος πόζαρε για μια φωτογραφία δίπλα στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα Χουάν Λαπόρτα και την αρχηγό του συλλόγου. Η παίκτρια προσπάθησε να κρατήσει ψηλά τη φανέλα της, μαζί με τον πρόεδρο και τον προπονητή, και δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν είδε τον δήμαρχο να της τραβάει τη φανέλα, εμποδίζοντάς την να πάρει μέρος στη στιγμή, για να τον τραβήξει η κάμερα αποκλειστικά μαζί με τον Λαπόρτα, χωρίς την Πουτέγιας.

Η κριτική δεν άργησε να έρθει και προκάλεσε μια συγγνώμη. «Ήταν τιμή μου να μοιραστώ το Κύπελλο αυτό το Σαββατοκύριακο με τις πρωταθλήτριες του Champions League στη Βαρκελώνη και το Μπιλμπάο. Όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα έπρεπε να πηγαίνουν στις γυναίκες, οι οποίες γράφουν ιστορία εδώ και πολύ καιρό. Ζητώ συγγνώμη από την Αλεξία Πουτέγιας», έγραψε στα social media του ο Κολμπόνι για να περιορίσει την κριτική.