Βοτανικός Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι εργασίες στον Βοτανικό – Αναλυτικό ρεπορτάζ

28.05.24 | 13:14

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το project του Βοτανικού στον Παναθηναϊκό, καθώς από τη Δευτέρα (27/5) υπάρχουν νεότερα για τη νέα έδρα των «πράσινων».

Όπως σας είχε ενημερώσει το monobala.gr η Κοινοπραξία (ΤΕΡΝΑ – ΑΚΤΩΡ – MYΤΙΛΗΝΑΙΟΣ) ήταν έτοιμη να ξεκινήσει τις εργασίες, μετά και τις δεσμεύσεις του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Οι εργασίες για τον καθαρισμό του χώρου άρχισαν, αφού έχει ήδη στηθεί το απαραίτητο εργοτάξιο, με σκοπό να ολοκληρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται τα έργα καθαρισμού και η απορρύπανση, ώστε να ξεκινήσουν οι εκσκαφές.

Στόχος είναι μέσα στον Ιούνιο να ολοκληρωθούν και οι ενέργειες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας, αλλά και μέχρι τον Αύγουστο να γίνει η θεμελίωση του γηπέδου. Παρά τις αρχικές καθυστερήσεις, χωρίς καμία ευθύνη της ΠΑΕ, σήμερα στα τέλη Μαϊου, τα πράγματα έχουν μπει σε μία σειρά και βήμα-βήμα ο μεγάλος στόχος αρχίζει να αχνοφαίνεται. Οι πράσινοι θα μπουν στο δικό τους σπίτι τα προσεχή χρόνια, γεγονός που αναμένεται να δώσει νέα δυναμική στην ομάδα. Ένα ζήτημα που η διοίκηση Γιάννη Αλαφούζου παρακολουθεί καθημερινά και με μεγάλη προσοχή.