Οι επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείo X: CONMEBOL Libertadores Twitter

Προτάσεις

Στοιχηματικές προτάσεις 29/5/24: Όλα τα βλέμματα στο Copa Libertadores

29.05.24 | 09:15

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Τετάρτης 29 Μαΐου και οι δύο αναμετρήσεις θα είναι από το Copa Libertadores.

Ασταμάτητη η Φλουμινένσε στο «Maracana»

Στο «Maracana» η Φλουμινένσε φιλοξενεί την Αλιάνσα Λίμα (03:30) στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores.

Η Φλουμινένσε, κάτοχος του τίτλου, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά, αλλά θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, ενώ η Αλιάνσα Λίμα έχει ακόμη ελπίδες για να περάσει.

Η Φλουμινένσε μπορεί να έχει πετύχει τον κύριο στόχο της, αλλά θέλει να κλείσει την φάση των ομίλων με νίκη ώστε να συνεχίσει την ανοδική πορεία της. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες επιτυχίες, πάντως, ενώ μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Η Αλιάνσα Λίμα, στο μεταξύ, θέλει νίκη και να μην υπάρξει νικήτρια στο άλλο ματς του γκρουπ ανάμεσα στην Σέρο Πορτένιο και την Κόλο Κόλο. Να σημειώσουμε πως αυτές έχουν από πέντε βαθμούς έκαστη.

Έπειτα, σε περίπτωση νίκης της Αλιάνσα Λίμα και νίκης μιας εκ των άλλων δύο, τότε η ομάδα από το Περού θα πάρει την 3η θέση και θα συνεχίσει στο Copa Sudamericana. Το ίδιο θα συμβεί κι αν πάρει βαθμό και υπάρξει χαμένη στην άλλη αναμέτρηση του πρώτου ομίλου.

Η Φλουμινένσε ποντάρει στην έδρα της και στην εμπειρία της και θα επιχειρήσει να το δείξει αυτό σκόραροντας πολλά γκολ. Η επιλογή μας οπότε είναι το Οver 2.5 στο 1.80 στην Interwetten.

Κρατάει η Ταγέρες μέσα στην Βραζιλία

Στο «Morumbi» η Σάο Πάολο κοντράρεται με την Ταγέρες (03:30) για την 6η και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Copa Libertadores. Οι δύο ομάδες έχουν περάσει στους «16» του θεσμού, αλλά σε αυτόν τον αγώνα θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου και αμφότερες θα παλέψουν για τη νίκη.

Η Σάο Πάολο για να τερματίσει πρώτη στον δεύτερο όμιλο χρειάζεται νίκη που σημαίνει πως θα καλύψει τη διαφορά του ενός γκολ που έχει με την πρωτοπόρο Ταγέρες. Η ομάδα του Λουίς Σουμπελδία έχει μομέντουμ καθώς μετράει εννιά σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα. Σε αυτό το διάστημα πήρε επτά νίκες και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αν μη τι άλλο, η εικόνα της δημιουργεί αισιοδοξία ενόψει του «τελικού» με την Ταγέρες.

Η Ταγέρες, από την πλευρά της, πάει στη Βραζιλία ψάχνοντας δύο αποτελέσματα μιας και με νίκη ή ισοπαλία θα «κλειδώσει» την πρωτιά του γκρουπ, που θεωρητικά θα φέρει στο δρόμο της πιο βατή αντίπαλο στη φάση των «16».

Αήττητη εδώ και 17 ματς με 10 νίκες και επτά ισοπαλίες θα παραταχθεί στο «Morumbi» με το ηθικό στα ύψη μετά την ισοπαλία 0-0 που πήρε στην έδρα της Μπόκα Τζούνιορς για την Liga Profesional Argentina.

Σάο Πάολο και Ταγέρες αντιμετωπίζουν το ματς ως «τελικό». Οι φιλοξενούμενοι πιστεύουμε ότι δεν θα χάσουν με το Χ2 να το βρίσκουμε στο 2.20 στην Interwetten.