Οι επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείo X: SE Palmeiras Twitter

Προτάσεις

Στοιχηματικές προτάσεις 30/5/24: Για την πρωτιά του ομίλου η Παλμέιρας

30.05.24 | 10:02

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης 30 Μαΐου και οι δύο αναμετρήσεις θα είναι από το Copa Libertadores.

Άχαστη η Παλμέιρας στην διοργανωσή της

Στο «Allianz Parque» η Παλμέιρας φιλοξενεί τη Σαν Λορέντζο (01:00) σε ματς για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 6ου γκρουπ της φάσης των ομίλων του Copa Libertadores.

Η Παλμέιρας έχει ήδη πάρει την πρόκριση για τα νοκ άουτ του θεσμού κι έχει «κλειδώσει» και την πρωτιά. Η Σαν Λορέντζο, πάλι, θα δώσει τη δική της μάχη για να περάσει στους «16» της διοργάνωσης.

Η Παλμέιρας έχει πετύχει τον στόχο της αριθμητικά και έχει περάσει και μάλιστα ως πρώτη. Αυτό προϋποθέτει άνοδο της απόδοσής της και μεγαλύτερη συνέπεια στο να παίζει καλύτερα. Αήττητη στα δύο τελευταία επίσημα ματς της, αλλά χωρίς να παίξει καλά, θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να εμφανιστεί βελτιωμένη.

Παράλληλα, καλείται να αντιμετωπίσει τις αλλαγές που γίνονται στο ρόστερ της, αλλά και να προετοιμαστεί για την ομάδα που θα κατεβάζει στη διάρκεια του Copa America 2024, όπου επίσης αναμένεται να έχει αρκετές απουσίες.

Η Σαν Λορέντζο είναι εκείνη που έχει το βαθμολογικό κίνητρο. Έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στο Copa Sudamericana, αν δεν καταφέρει να περάσει στους «16» του Copa Libertadores.

Παλμέιρας και Σαν Λορέντζο θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Το ενδεχόμενο να μπουν πολλά τέρματα έχει πολλές πιθανότητες. Το over 2.5 το βρίσκουμε στο 2.20 στην Interwetten.

Κόλαση για την πρόκριση

Στο «Estadio Jorge Luis Hirschi» η Εστουδιάντες αντιμετωπίζει την Ουατσιπάτο (01:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του τρίτου γκρουπ της φάσης των ομίλων του Copa Libertadores.

Με τη Δε Στρόνγκεστ να έχει πάρει την πρόκριση από τον όμιλο, η Εστουδιάντες και η Ουατσιπάτο καθώς και η Γκρέμιο μάχονται για το άλλο εισιτήριο κι αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό.

Η Εστουδιάντες ψάχνει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της προκειμένου να φτάσει στη νίκη και να μπει μπροστά στην κούρσα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ της απομένουν δύο παιχνίδια για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Η Ουατσιπάτο, πάλι, βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον προπονητή Χόρχε Σανγκινέτι εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων της κυρίως στο πρωτάθλημα της Χιλής.

Οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία τη νίκη και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες, το οποίο προσφέρεται στο 2,10 στην Interwetten.