Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Φωτογραφίες: Facebook, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Γ' Εθνική

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Ολοκληρώθηκε η σεζόν με φιλική νίκη

01.06.24 | 17:49

Φινάλε στην πιο πετυχημένη σεζόν του συλλόγου μπήκε χθες (31/5) στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Την τελευταία μέρα της άνοιξης, η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα κέρδισε 3-0 σε εκτός έδρας φιλικό τον Θερμαϊκό Κορινού, που έστηνε τη δική του φιέστα για την άνοδο στην Α΄ Πιερίας.

Σκόρερ του Εθνικού στο εορταστικού χαρακτήρα αποχαιρετιστήριο ματς ήταν οι Γ. Τουλίκας, Ζουκάν και Χατζής.

Στο πλαίσιο του φιλικού, οι γηπεδούχοι βράβευσαν την ομάδα του Νέου Κεραμιδίου για τη φετινή επιτυχία, του νταμπλ και της ανόδου στη Super League 2, με τον ισχυρό άνδρα των «κυανόλευκων», Στέλιο Καλαϊτζίδη να παραλαμβάνει το τιμητικό βραβείο.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Εν συνεχεία, η ομάδα γύρισε στη φυσική της έδρα και οργανώθηκε μπάρμπεκιου, αλλά και προβολή mini movie με τις κορυφαίες στιγμές αυτής της ιδιαίτερης χρονιάς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τέλος, άπαντες αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι και πλέον το βάρος περνά στο σχεδιασμό για την επόμενη μέρα, αρχικά με το τελικό ξεκαθάρισμα για το αν παραμείνει στον πάγκο ο Βαγγέλης Μόρας. Θέμα για το οποίο αναμένονται σύντομα οι οριστικές εξελίξεις.

«Οι παρέες γράφουν ιστορία»

Ακολουθεί το μήνυμα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στα social media, συνοδεία φωτογραφιών και βίντεο:

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που παίζουν γκολφ

«Έκλεισε μια ονειρεμένη ποδοσφαιρική χρονιά. Μια απίστευτη αγωνιστική περίοδος, την οποία ζήσαμε, χαρήκαμε και θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη και τις καρδιές μας.

Η αυλαία έπεσε με barbecue, video clip της υπέροχης φετινής μας πορείας, τραγούδι, ποτό, χορό και υπέροχες αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για μια ζωή. Όπως η ευλογία και η ικανοποίηση πως ήμασταν μέλη αυτής της όμορφης παρέας, που πέτυχε να σοκάρει το πανελλήνιο με τις επιτυχίες της.

Άλλωστε, οι παρέες γράφουν ιστορία! Τα καλύτερα έρχονται!»