Ο Λούκας Πακετά με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ Credits: Instagram/ Lucas Paqueta

Αγγλία

Πακετά για τις κατηγορίες περί στοιχηματισμού: «Είναι η μοναδική φορά που θα μιλήσω»

01.06.24 | 14:35

Ο Λούκας Πακετά είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό, με την αγγλική ομοσπονδία μάλιστα να τον έχει καταγγείλει και επίσημα.

Το ζήτημα πλέον θα τραβήξει τη δικαστική οδό, γι αυτό και ο Πακετά έχει σιγήσει όπως παραδέχεται, καθώς έτσι τον συμβούλευσαν οι δικηγόροι του.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ βρίσκεται στη Βραζιλία αυτήν τη χρονική περίοδο, ενόψει των δύο φιλικών της Σελεσάο πριν την έναρξη του φετινού Copa America.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε, μίλησε και για πρώτη φορά για τις εις βάρος του κατηγορίες, ενώ παράλληλα έσπευσε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και τη διοίκηση της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας για την στήριξη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή θα είναι η πρώτη και μοναδική φορά που θα μιλήσω για το θέμα αυτό. Οι δικηγόροι μου με συμβούλευσαν να μην σχολιάσω το θέμα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι συνεχίζω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Οι δικηγόροι μου με υπερασπίζονται ώστε όλα να ξεκαθαρίσουν στο τέλος. Η απόφαση με στεναχώρησε αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει αυτή η απόφαση», τόνισε συγκεκριμένα.