Φωτοφραφία: X/FA

Διεθνή

Αγγλία: Τα δεδομένα για Γκρίλις και Euro 2024

03.06.24 | 14:07

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν, από τη σέντρα του 2024, στα γήπεδα της Γερμανίας, με τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ να προβληματίζεται για την τελική επιλογή της εθνικής Αγγλίας.

Από τους βασικούς προβληματισμούς του τεχνικού των «λιονταριών», είναι η συμμετοχή του Τζακ Γκρίλις στη διοργάνωση.

Και αυτό, διότι ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, τη σεζόν που τελείωσε στην Premier League πέτυχε τρία γκολ σε μόλις 20 συμμετοχές με την Μάντσεστερ Σίτι ενώ κάθισε στον πάγκο στον τελικό κυπέλλου Αγγλίας που η ομάδα του αγωνίστηκε απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ.

Μάλιστα, ο Σαοθγκέιτ τοποθετήθηκε επί του θέματος, τονίζοντας πως:

«Πιστεύουμε ότι ξέρουμε ποιοι ήταν οι καλύτεροι σε όλη τη σεζόν, αλλά αυτό που δεν ξέρουμε εντελώς είναι πόσους πρέπει να πάρουμε ή πόσους μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πάρουμε λόγω της κάλυψης που μπορεί να χρειαστούμε και σε άλλες θέσεις.

Είναι προφανές ότι αυτή τη σεζόν ο (σ.σ. Γκρίλις) δεν έχει παίξει τόσο πολύ όσο την περασμένη σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι θα ήθελε αυτό να είναι διαφορετικό, αλλά γνωρίζουμε τα προσόντα που μπορεί να φέρει και τα προσόντα που έχει. Είναι ένας παίκτης που απολαμβάνουμε να δουλεύουμε μαζί του και ένας χαρακτήρας που απολαμβάνουμε να έχουμε μέσα στην ομάδα»

Ο Σαουθγκέιτ θα ανακοινώσει την τελική αποστολή της Αγγλίας, στις 7 Ιουνίου, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως εκτός Euro 2024, έχουν μείνει οι Ράσφορντ, Τσίλγουελ, Ρις Τζέιμς, Ραχίμ Στέρλινγκ, Τζέιντο Σάντσο και Χέντερσον.