Τελευταία Νεα

Πανελλήνιοι Τελικοί στο ΟΠΑΠ Unileague 2024!

03.06.24 | 16:03

Το μεγαλύτερο Φοιτητικό πρωτάθλημα mini ποδοσφαίρου στη χώρα, το ΟΠΑΠ Unileague έριξε την αυλαία του σε άλλη μία εντυπωσιακή Τελική Φάση.

Σε αυτήν, άνδρες και γυναίκες ανέδειξαν τις Πρωταθλήτριες Ελλάδας και τον Κυπελλούχο αντίστοιχα, στα φιλόξενα γήπεδα της πρότυπης εγκατάσταση του ΣΕΦ Soccer Club του Πειραιά. Οι αγώνες κράτησαν τρεις μέρες και όλοι οι παίκτες συμφώνησαν ότι χάρηκαν τη μεγαλύτερη γιορτή του φοιτητικού αθλητισμού στη χώρα μας!

Στον Μεγάλο Τελικό, οι San Antonio επικράτησαν με σκορ 3-2 επί της ΠΑΣ Νάξου και σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο, μέσα σε γενική παραδοχή του κοινού για το γεγονός ότι παρακολούθησε ίσως τον εντυπωσιακότερο τελικό των τελευταίων ετών!

Στο Μεγάλο Τελικό των γυναικών, η ομάδα της Μεικτής Κόσμου κέρδισε με 3-1 τις Ronalgrinio και πανηγύρισε έξαλλα την πρωτιά!

Στον τελικό του Κυπέλου, το Θεματικό ΙΕΚ Αχαρνών κέρδισε 6-2 την ομάδα των Alter Ego. Νωρίτερα, οι Κυπελλούχοι είχαν αποκλείσει τους Καίει FC με σκορ 5-1 και οι φιναλίστ τους Χωριάτες με 3-1.

Συγκίνηση έφερε επίσης το γεγονός ότι το βραβείο για τον κορυφαίο σκόρερ του πρωταθλήματος φέρει πλέον το όνομα του αείμνηστου Γιώργου Αντωνακάκη, του θρυλικού διευθυντή του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ που στήριξε από την πρώτη μέρα το όραμα του ΟΠΑΠ Unileague. Το βραβείο παρέδωσε η κόρη του Πηνελόπη Αντωνακάκη και ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Χονδροθύμιος, μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα.

Τις βραβεύσεις των νικητών έκαναν οι θρύλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου Θωμάς Μαύρος και Τάσος Μητρόπουλος.