Οι επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείo Χ: Club A. Banfield Twitter

Προτάσεις

Στοιχηματικές προτάσεις 4/6/24: Σκληρό καρύδι η Μπάνφιλντ

04.06.24 | 09:30

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Τρίτης 4 Ιουνίου, και θα κινηθούμε προς το  πρωτάθλημα Αργεντινής

Μεγάλος μπελάς η Ουρακάν

Στο «Estadio Claudio Fabián Tapia» η Μπαράκας Σεντράλ φιλοξενεί την Ουρακάν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Liga Profesional Argentina.Την 3η αγωνιστική ήρθε η πρώτη ήττα της Μπαράκας Σεντράλ στη Liga Profesional.

Οι «Μπαρακένιος» παραμένουν στην 7η θέση της συνολικής βαθμολογίας και θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις ένα διεθνές εισιτήριο. Η προαναφερθείσα ήττα ήταν μόλις η τρίτη τους φέτος στην κανονική διάρκεια και πρώτη έπειτα από τις 9 Μαρτίου. Είχε ακολουθήσει φυσικά αυτή από την Εστουδιάντες (21/04) για τα προημιτελικά του Κόπα ντε λα Λίγκα.

Αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Χιμνάσια και πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο. Η Μπάνφιλντ αντιμετώπισε την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια την περασμένη Πέμπτη (30/05), στη φάση των “32” και πέρασε στον επόμενο γύρο νικώντας 2-1.

Εντός έδρας η Μπαράκας Σεντράλ παρουσιάζεται πολύ αξιόλογη, παρά το γεγονός πως πάντα παίζει μπροστά σε πολύ λίγο κόσμο. Έχει να χάσει από τις αρχές Φεβρουαρίου, μετρώντας 4-2-0 στα έξι επόμενα.

Η αναμέτρηση δείχνει κλειστή, με συνέπεια να στραφούμε στο G/G σε απόδοση 2.05 στην Interwetten.

Δεν θα ανοιχτεί η Μπάνφιλντ

Στο «Estadio Florencio Solá» η Μπάνφιλντ φιλοξενεί την Νιούελς Ολντ Μπόις στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Liga Profesional Argentina.

Αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Χιμνάσια και πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο.

Στο πρωτάθλημα, η Μπάνφιλντ έχει ξεκινήσει με έναν βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (0-1-2). Είναι 21η στη συνολική βαθμολογία, στο +12 από την τελευταία Τίγκρε. Δεν θα κινδυνεύσει, όμως δύσκολα θα κάνει το κάτι παραπάνω και κατά πάσα πιθανότητα θα πλασαριστεί στο μέσο της βαθμολογίας.

Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με δύο νίκες στα τρία πρώτα ματς, με τη μοναδική της ήττα να έρχεται τη 2η αγωνιστική από τη Βέλες, εκτός έδρας. Στη συνολική βαθμολογία είναι 13η και σε περίπτωση νίκης είναι πολύ πιθανό να πλασαριστεί εντός των θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Σουνταμερικάνα.

Η Μπάνφιλντ ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και μπορεί να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολυ δυνατο σύνολο και μπορει να πάρει την νική. Θα οδηγηθούμε στο σημείο 2-3 Goal σε αποδόση 1.90 στην Interwetten.