Μακεδονικός: Επίσκεψη του Άγγελου Χαριστέα στις «πράσινες» ακαδημίες Φωτογραφίες: Makedonikos FC

Μακεδονικός

Μακεδονικός: Επίσκεψη του Άγγελου Χαριστέα στις «πράσινες» ακαδημίες

07.02.24 | 21:43

 

Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Άγγελος Χαριστέρας, και πρεσβευτής του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες» του ΟΠΑΠ μίλησε σε παιδιά και γονείς, στις ακαδημίες του Μακεδονικού, μοιράζοντας σπουδαία μαθήματα, αυτόγραφα και… λάμψη από το χρυσό μετάλλιο του EURO 2024 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «πράσινων», συνοδεία φωτογραφικού υλικού (δείτε ΕΔΩ):

«Μια αξέχαστη ημέρα με τη λάμψη του Άγγελου Χαριστέα (pics)

Το απόγευμα της Τετάρτης (07/02), η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μακεδονικού υποδέχτηκε τον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρωταθλητή Ευρώπης και Πρεσβευτή του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες» του ΟΠΑΠ, Άγγελο Χαριστέα!

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μακεδονικού επιλέχθηκε για τρίτη διαδοχική φορά στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» του ΟΠΑΠ, με βασικούς πυλώνες την προαγωγή των ιδεωδών και των αξιών του αθλητισμού, την ασφαλιστική κάλυψη αθλητών, καθώς και την υποστήριξη ήδη οργανωμένων Ακαδημιών ανά την Ελλάδα σε επίπεδο εξοπλισμού και δράσεων!

Στο πλαίσιο αυτό, ο Άγγελος Χαριστέας επισκέφτηκε σήμερα το Αθλητικό Κέντρο του συλλόγου μας και μοίρασε λάμψη και χαμόγελο στους μικρούς μας αθλητές!

Τα τμήματα των μικρότερων παιδιών μας συγκεντρώθηκαν στο πρώτο πλαστικό γήπεδο και άκουσαν με θέρμη τον ήρωα τους να τους εξηγεί την σημασία του ομαδικού πνεύματος, της προσπάθειας και, φυσικά, της επιμέλειας στην εκπαίδευση και στο σχολείο!

Έπειτα, ο Άγγελος Χαριστέας έδωσε σε όλα τα παιδιά το χρυσό μετάλλιο του EURO 2024, που είχε κατακτήσει με την Εθνική Ελλάδος, σκοράροντας και στον τελικό με αντίπαλο την Πορτογαλία!

Πριν κοπάσουν τα χαμόγελα, ο Χαριστέας προκάλεσε τους προπονητές των τμημάτων σε ένα… crossbar callenge, που βρήκε νικητή τον Βαγγέλη Μαρμαρά!

Ολοκληρώνοντας την διάδραση με τα παιδιά, ο Έλληνας θρύλος φωτογραφήθηκε με όλους και μοίρασε αυτόγραφα. Ακολούθησε η συνομιλία του με τους γονείς των μικρών μας αθλητών, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αθλητικόυ Κέντρου του Μακεδονικού, όπου εξήγησε την σημασία της υποστήριξης και της ουσιαστικής επικοινωνίας με το παιδί-αθλητή!

Άγγελε Χαριστέα, ήταν τιμή μας! Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ και το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» για αυτήν την αξέχαστη εμπειρία!».