Ακόμη έναν μήνα εκτός ο Μπαλντασάρα Φωτογραφία: Intime

Παναιτωλικός

Ακόμη έναν μήνα εκτός Παναιτωλικού ο Μπαλντασάρα

08.02.24 | 12:43

Μοναδικός απών για τον Γιάννη Πετράκη για το Σαββατιάτικο (10/2) εντός έδρας παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής για την Super League με τον Ατρόμητο θα είναι ο Φράνκο Μπαλντασάρα.

Ο Αργεντινός χαφ είναι ήδη έναν μήνα εκτός προπονήσεων και παιχνιδιών μετά το κάταγμα στο μετατάρσιο που είχε υποστεί στην προπόνηση της 10ης Ιανουαρίου. Το άσχημο είναι ότι το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται για άλλο τόσο. Δηλαδή για έναν ακόμη μήνα.

Το ιατρικό επιτελείο του Παναιτωλικού ήταν εξ αρχής συγκρατημένο στην περίπτωση του Μπαλντασάρα όσον αφορά το διάστημα της απουσίας του. Κι αυτό ώστε να αποφευχθεί το οποιοδήποτε σενάριο που θα τον άφηνε ακόμη μεγαλύτερο διάστημα εκτός.

Ο Αργεντινός χαφ αποτελεί και τον μοναδικό πονοκέφαλο του 64χρονου Ρεθυμνιώτη τεχνικού για τον χώρο της μεσαίας γραμμής όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο φρόντισαν τόσο ο Φακούντο Πέρεζ όσο και ο Άγγελος Τσιγγάρας να καλύψουνε το κενό του.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο όσο και σε αυτό που ακολουθεί τρεις ημέρες μετά. Το παιχνίδι της χρονιάς και συνάμα σε αυτό το σημείο και της ιστορίας του Παναιτωλικού με τον Άρη για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson την προσεχή Τρίτη (13/2).