Μάκης Γκαγκάτσης Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ: Στήριξη στον Γκαγκάτση και από τον Ερασιτέχνη

07.06.24 | 10:58

Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ και από την πλευρά του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ εξέφρασαν τη στήριξή τους στον μέχρι πρότινος διευθύνοντα σύμβουλο και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και εκπρόσωπος στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ μίλησε για τα όσα έζησαν μαζί στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξη προς το πρόσωπό του.

Ακόμη ευχήθηκε κάθε επιτυχία και στην Μαρία Γκοντσάρεβα, που ανέλαβε ρόλο CEO στους πρωταθλητές της Super League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ανάμεικτα συναισθήματα, ένιωσα, στην παραίτηση του φίλου και συνεργάτη, Μάκη Γκαγκάτση, από τη θέση ευθύνης, την οποία κατείχε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.

Από τη μία, στεναχωριέμαι, γιατί επί δώδεκα χρόνια που ήμασταν μαζί στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, έβλεπα και ζούσα τον καθημερινό του αγώνα για τη γιγάντωση του Σωματείου μας, χωρίς σταματημό, και σίγουρα έχει αφήσει τη δική του παρακαταθήκη στα όσα ωραία ζήσαμε, όλα αυτά τα χρόνια, και από την άλλη, χαίρομαι και είμαι περήφανος, γιατί με εκείνον στην προεδρία της ΕΠΟ, δίνεται η ευκαιρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πραγματικά, να κάνει βήματα μπροστά και να απογειωθεί.

Σε αυτή του τη προσπάθεια, δεν θα είναι μόνος, αλλά θα έχει σύμμαχο κάθε έναν ο οποίος προσδοκά καλύτερες μέρες για τον «βασιλιά» των σπορ, στη χώρα μας, την Ελλάδα.

Φίλε μου Μάκη, μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι, καλή επιτυχία. Στον ΠΑΟΚ δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν.

Κλείνοντας, να ευχηθώ κάθε επιτυχία και στη Μαρία Γκοντσαρόβα, η οποία όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί άξια την ομάδα, και έχει «ποτιστεί» από το δικό μας πάθος για τα τέσσερα Ιερά γράμματα του Μεγάλου ΠΑΟΚ».