Νέο συμβόλαιο για Κώτσιρα και Βαγιαννίδη Φωτογραφία: Intime

Παναθηναϊκός

Θωρακίζει τη δεξιά πτέρυγα και διατηρεί το ελληνικό στοιχείο

08.02.24 | 13:29

Γράφει: Νίκος Παγκάκης

Γιάννης Κώτσιρας και Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκονται μεταφορικά με τα δάχτυλα στο… στυλό! Για να βάλουν τις υπογραφές τους σε νεα συμβόλαια συνεργασίας, με αυξημένες αποδοχές.

Ο πρώτος κέρδισε με το καλημέρα τον Φατίχ Τερίμ, οποίος ανέδειξε και νέες αγωνιστικές πτυχές του, καθώς τον μετατόπισε (και) στον άξονα στη θέση 6. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αποτελεί αξιόπιστη λύση τόσο για το δεξί άκρο τη άμυνας όσο και για τον άξονα όπου και έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει!

Όσον αφορά τον Βαγιαννίδη, το επόμενο… next big think του Παναθηναϊκού, στο «τριφύλλι» επιθυμούν να στηριχθούν επάνω του, καθώς είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να αποτελέσει για πολλά χρόνια τον βασικό δεξιό μπακ της ομάδας. Ήδη έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2,5 ετών και 6πλασιασμό των αποδοχών του.  Έτσι, οι δυο τους είναι μια… ανάσα από την ανανέωση συμβολαίου με τους «πράσινους»!

Ο Κώτσιρας σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι «αιωνίων» τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να φοράει το τριφύλλι στο στήθος. Από ημέρα σε ημέρα η επιθυμία του θα γίνει πράξη, αφού θα κληθεί από την διοίκηση της ομάδας να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Παράλληλα ο Τούρκος τεχνικός, ο οποίος ζήτησε ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου, προσδοκά (και με την είσοδο του Μπακασέτα) ενόψει καλοκαιριού να τονώσουν οι διοικούντες το έμψυχο δυναμικό, αν είναι δυαντόν με διεθνείς ποδοσφαιριστές.