Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Athens Kallithea: Οι σίγουροι και τα δεδομένα της επόμενης μέρας

09.06.24 | 18:30

Η Athens Kallithea ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια, μετά από 18 χρόνια και ήδη έχει αρχίσει να κάνει τον σχηματισμό για την πρώτη σεζόν της στην Super League.

Η ομάδα της Αθήνας έχει απασχολήσει πολύ με τα μεταγραφικά της σχέδια, με παίκτες που ενδιαφέρουν τους ανθρώπους της αλλά και άλλους που τους έχουν προταθεί.

Ο Λουκίνας άνοιξε τον δρόμο των ανανεώσεων

Ο Γιάννης Λουκίνας αποτέλεσε βασικό στοιχείο της ανόδου, αφού πέτυχε 22 γκολ, γεγονός που τον έθεσε και πάλι πρώτο σκόρερ της Super League 2, έχοντας 6 ασίστ σε συνολικά 33 αγώνες.

Ο 32χρονος επιθετικός ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ανακοίνωσε την ανανέωση του η Athens Kallithea, γεγονός που δηλώνει την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπό του.

Οι 3 «κλειδωμένες» ανανεώσεις

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα δείχνει την διάθεση να κρατήσει και παίκτες από την περσινή χρονιά που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να πάρει την άνοδο, με τους Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλο και Μανθάτη να συνεχίζουν και αυτοί στην ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Ντεμέτριους, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, βοήθησε σημαντικά στην δημιουργία της επίθεσης την προήγουμενη χρονιά, έχοντας 5 γκολ και 3 ασίστ σε συνολικά 32 αγώνες. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος, μάλιστα, είχε ρόλο βασικού στις περισσότερες αναμετρήσεις.

Ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος αποτέλεσε εξίσου βασική επιλογή του Αλέκου Βοσνιάδη στα περισσότερα ματς, συνήθως στην θέση του δεξιού εξτρέμ. Ο 27χρονος έπαιξε εξίσου σημαντικό ρόλο στην επίθεση της ομάδας, αφού πέτυχε 7 γκολ, αλλά δημιούργησε και 4 ασίστ σε συνολικά 33 αναμετρήσεις.

Τέλος ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος έχει ξανα υπάρξει στην ομάδα της Καλλιθέας όταν η ομάδα ήταν στην Γ’ Εθνική, αποτέλεσε και στα σαλόνια της Super League 2 βασικό στοιχείο για την άμυνα της Athens Kallithea. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι η αμυντική γραμμή της ομάδας αναδείχθηκε η καλύτερη στον Β΄ Όμιλο της δεύτερης κατηγορίας. Ο 27χρονος μπακ πέτυχε επίσης 1 γκολ και 1 ασίστ σε συνολικά 30 ματς.