Όλα δείχνουν πως οι «κυανέρυθροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό Χ: Joaquin Gomez Twitter

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Αναλαμβάνει τον Βόλο ο Χοακίν Γκόμεζ»

09.06.24 | 20:34

Ο Βόλος αναζητά εδώ και μέρες τον αντικαταστάτη του Χρήστου Κόντη, προκειμένου να «τρέξει» το σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο monobala.gr οι «κυανέρυθροι» είχαν στραφεί στην αγορά του εξωτερικού, με την Ισπανία να ήταν η επικρατέστερη επιλογή, για την τεχνική ηγεσία της θεσσαλικής ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από Φιλανδό δημοσιογράφο ο Χοακίν Γκόμεθ, (βοηθός του Μίτσελ στη Σαουδική Αραβία) θα είναι ο νέος προπονητής στην ομάδα της Μαγνησίας.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο πρώην προπονητής της SJK, Χοακίν Γκόμεζ, είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να πάει στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Βόλο», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Πρόκειται για έναν προπονητή ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο βρισκόταν στο πλευρό του Μίτσελ Γκονθάλεθ στον πάγκο της Αλ Καντσίγια (1η θέση, 73 βαθμοί) στη δεύτερη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας.

Ως πρώτος προπονητής, έχει καθοδηγήσει δύο φινλανδικές ομάδες, την Ελσίνκι (για σχεδόν ένα ημερολογιακό έτος, από Ιανουάριο του 2021 έως τον Δεκέμβριου του ίδιου έτους) και τη Σεϊναγιόεν (για 22 μήνες, από τον Ιανουάριο του 2022 έως το Νοέμβριο του 2023).

X: Joaquin Gomez Twitter

Επίσης, στη Σεϊναγιόεν έχει υπάρξει και βοηθός προπονητή ενώ στο ίδιο πόστο έχει εργαστεί και στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στις Μπράιτον, Λούτον και Στόουκ.

Να σημειώσουμε πως η ομαδα της Μαγνησίας αποφάσισε φέτος να πάει στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Περούτζια για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.