Ο Ελ Κααμπί πανηγυρίζει γκολ με τον Ολυμπιακό Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Προτεραιότητα του Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός, παρά τις αγγλικές «σειρήνες»

10.06.24 | 08:30

Το βράδυ της Τρίτης η Εθνική ομάδα του Μαρόκο αγωνίζεται εκτός έδρας με το Κονγκό για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 και με αυτή την αναμέτρηση ολοκληρώνονται οι διεθνείς υποχρεώσεις του Αγιούμπ Ελ Κααμπί το φετινό καλοκαίρι.

Τις επόμενες μέρες, ίσως και μέσα στην εβδομάδα θα κριθεί το μέλλον του πρώτου σκόρερ και mvp του Conference League. Είναι λογικό μετά την φοβερή σεζόν που έκανε ο Ελ Κααμπί να έχει προσελκύσει πάνω του πολλά βλέμματα. Την περίπτωση σου μάλιστα κάνει ακόμα πιο ελκυστική για τους ενδιαφερόμενους το γεγονός πως μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό καταβάλλοντας ένα μικρό για τα δεδομένα buy out.

Το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για τον Μαροκινό επιθετικό έρχεται από την Αγγλία και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη η Λέστερ, η Άστον Βίλα και η Ίπσουιτς έχουν δείξει ενδιαφέρον, στέλνοντας μάλιστα και ανθρώπους για να τον δουν από κοντά στα παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας.

Την ίδια ώρα ωστόσο ο Ελ Κααμπί έχει ως προτεραιότητα τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός νιώθει υπέροχα στην Ελλάδα και εκτιμά το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» του έδωσαν την δυνατότητα να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά και το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ. Επίσης γνωρίζει την πρόθεση των Πειραιωτών να τον κάνουν έναν από τους πιο, αν όχι τον πιο, ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ρόστερ προσφέροντας του νέο διετές συμβόλαιο.

Για όλους αυτούς τους λόγους προτεραιότητα του Ελ Κααμπί είναι και παραμένει ο Ολυμπιακός και όλα δείχνουν πως αυτή η πετυχημένη σχέση θα συνεχιστεί.