Ολυμπιακός: Με νέο δίδυμο στόπερ κόντρα στον ΟΦΗ Φωτογραφία: Intime

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Με νέο δίδυμο στόπερ κόντρα στον ΟΦΗ

08.02.24 | 17:10

Τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας συνεχίζονται στον Ολυμπιακό καθώς ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον ΟΦΗ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ντόη, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολη και η συμμετοχή του Ρέτσου.

Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο Ολυμπιακός εμφάνισε για πρώτη φορά ένα νέο δίδυμο στα στόπερ την φετινή σεζόν. Ο λόγος για το Κάρμο-Ντόη που ήταν το 7ο δίδυμο κεντρικών αμυντικών που ξεκίνησαν φέτος σε ματς των Πειραιωτών καθώς είχαν προηγηθεί τα Ρέτσος-Ντόη, Ρέτσος-Φρέιρε, Ρέτσος-Πορόζο, Ρέτσος-Μπιανκόν, Ντόη-Μπιανκόν και Ντόη-Φρέιρε.

Πιθανότητες για 8ο συνδυασμό

Στο ματς που ακολουθεί απέναντι στον ΟΦΗ είναι πολύ πιθανό να δούμε έναν όγδοο συνδυασμό στο κέντρο της άμυνας των ερυθρόλευκων αφού ο Ανδρέας Ντόη έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία και ο Ρέτσος έρχεται από ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα ρισκάρουν την συμμετοχή του ενόψει και του πρώτου αγώνα απέναντι στην Φερεντσβάρος. Ο Νταβίντ Κάρμο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος και φαβορί για να ξεκινήσει διπλά του απέναντι στους Κρητικούς είναι ο Ρούμπεν Βέζο ο οποίος θα κάνει και το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας.

Την ίδια ώρα εκτός μάχης βρίσκεται τόσο ο Ζέλσον Μαρτίνς όσο και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Μαροκινό επιθετικό να έχει καλές πιθανότητες για να προλάβει την αναμέτρηση της Πέμπτης.